Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A este pre tych, ktori nevedia kto je Paladin, tak to je postava vo World of Warcraft (napr). narazka na to, ze tie onlinovky nicia vsetko:D:D

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Ani nemělo. Spíš je smutný, kolika lidem online hry zničily život. Je to jako droga...znám to bohužel z vlastního okolí. :(

Tak o tomhle jsem teda moc neslyšel, že kvůli on-line hrám...

A kolika lidem zničil vztah Peugeot-club? :D

[upravil dne 4/10/2009 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

peugeot09: Neříkej, že je to u nás v ČR tak vážný...

Qcko: nebyl Paladin i v Diablu?

Samozrejme, Paladin je v kazdej fantasy hre, je to Rytier s liecitelskymi schopnostami, ale to je jedno, kazdopadne Diablo ludom nenicilo zivoty, ako WOW a podobne onlinovky, je to fakt smutne, poznam ludi, ktori kvoli tomu prestali jest, pit, chodit von, proste vsetko a 20 hodin denne to hraju (nechapem :roll )

Pre tych, ktori maju deti, tak tu je ukazka toho, aky to ma vplyv na ich psychicky stav:

A este jedno take v pohode (takych som videl aj nazivo)

Odesláno

Taky znám ze svýho okolí jeden případ kdy závislost na onlinový hře vyustila v rozchod.

Jinak to první video je jak z vymítače ďábla :) ,tady už je jedná o stav srovnatelný s feťákem když nemá další dávku a má absťák.

[upravil dne 5/10/09 Voighta]

Odesláno

Já měl jednou noční můru z ROBOCOPA !!!

To první video je slušný, to mi fakt přijde jako magor zralej pro psychiatra, a i ten by z něj měl plný brejle... :roll

Odesláno

Na střední jsem na tom byl stejně, ne-li hůře. WOW pařili jenom ti vyvolení, my ostatní smažili Warcrafty 3, především TD a FF. Docela rád na to vzpomínám. Tradiční otázka ráno u snídaně:

\"Dem dneska do školy?\"

:D

Odesláno
Původně zaslal: Jenda 309

No já jsem se smíchy molh po*rat :D Možná je to tím že jsem onlinovky hrával a tyhle lidi moc dobře znám :)

Každopádně je už přehnané, jak si to ty lidi berou, a to je jen virtuální svět. Jak asi budou řešit skutečné problémy?

Myslím si, že za pár let budou na tohle léčebny tak, jako jsou nyní na drogově závislé či alkoholiky. Protože někomu z toho fakt musí přeskočit, pokud to budou hrát od rána do večera.

Dost hrozný to bylo s tou holkou, která hrála asi dva dny v kuse. Někde o tom psali - zapomněla jíst a pak umřela. V den jejího pohřbu, kdy uspořádali nějakou pietu, je zrovna napadli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...