peugeot09 Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 http://mitchieville.com/wp-content/uploads/2009/09/why-i-dont-have-a-girlfriend.jpg Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 tak velice volne a neodborne... EDIT: jeste nadpis: PROC NEMAM PRITELKYNI? [upravil dne 4/10/09 f3Rd@] Citovat
Qcko Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 A este pre tych, ktori nevedia kto je Paladin, tak to je postava vo World of Warcraft (napr). narazka na to, ze tie onlinovky nicia vsetko:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Aha - ale stejně se mi břicho nepotrhalo. Citovat
peugeot09 Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 Ani nemělo. Spíš je smutný, kolika lidem online hry zničily život. Je to jako droga...znám to bohužel z vlastního okolí. Citovat
MatrixChose Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 peugeot09: Neříkej, že je to u nás v ČR tak vážný... Qcko: nebyl Paladin i v Diablu? Citovat
Marcel505 Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 Ani nemělo. Spíš je smutný, kolika lidem online hry zničily život. Je to jako droga...znám to bohužel z vlastního okolí. Tak o tomhle jsem teda moc neslyšel, že kvůli on-line hrám... A kolika lidem zničil vztah Peugeot-club? [upravil dne 4/10/2009 Marcel505] Citovat
Qcko Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixChose peugeot09: Neříkej, že je to u nás v ČR tak vážný... Qcko: nebyl Paladin i v Diablu? Samozrejme, Paladin je v kazdej fantasy hre, je to Rytier s liecitelskymi schopnostami, ale to je jedno, kazdopadne Diablo ludom nenicilo zivoty, ako WOW a podobne onlinovky, je to fakt smutne, poznam ludi, ktori kvoli tomu prestali jest, pit, chodit von, proste vsetko a 20 hodin denne to hraju (nechapem ) Pre tych, ktori maju deti, tak tu je ukazka toho, aky to ma vplyv na ich psychicky stav: A este jedno take v pohode (takych som videl aj nazivo) Citovat
Voighta Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Taky znám ze svýho okolí jeden případ kdy závislost na onlinový hře vyustila v rozchod. Jinak to první video je jak z vymítače ďábla ,tady už je jedná o stav srovnatelný s feťákem když nemá další dávku a má absťák. [upravil dne 5/10/09 Voighta] Citovat
marko306 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 ty brďo,tak to je husté tie videá [upravil dne 5/10/09 marko306] Citovat
lubikpo Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 No moj znamy si casto berie aj tyzden dovolenku s prace len aby mohol hrat. :papa Citovat
Marcel505 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Já měl jednou noční můru z ROBOCOPA !!! To první video je slušný, to mi fakt přijde jako magor zralej pro psychiatra, a i ten by z něj měl plný brejle... Citovat
peugeot09 Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 Na střední jsem na tom byl stejně, ne-li hůře. WOW pařili jenom ti vyvolení, my ostatní smažili Warcrafty 3, především TD a FF. Docela rád na to vzpomínám. Tradiční otázka ráno u snídaně: \"Dem dneska do školy?\" Citovat
majty Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 hlavne to prvni video je fake.. (je to nahrany) Citovat
Jenda 309 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 No já jsem se smíchy molh po*rat Možná je to tím že jsem onlinovky hrával a tyhle lidi moc dobře znám Citovat
Marcel505 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Původně zaslal: Jenda 309 No já jsem se smíchy molh po*rat Možná je to tím že jsem onlinovky hrával a tyhle lidi moc dobře znám Každopádně je už přehnané, jak si to ty lidi berou, a to je jen virtuální svět. Jak asi budou řešit skutečné problémy? Myslím si, že za pár let budou na tohle léčebny tak, jako jsou nyní na drogově závislé či alkoholiky. Protože někomu z toho fakt musí přeskočit, pokud to budou hrát od rána do večera. Dost hrozný to bylo s tou holkou, která hrála asi dva dny v kuse. Někde o tom psali - zapomněla jíst a pak umřela. V den jejího pohřbu, kdy uspořádali nějakou pietu, je zrovna napadli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.