Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výměna dálkového ovladače - nejde spárovat

Recommended Posts

Odesláno

Jeden dotaz, snad tu jeste nebyl, nevsiml sem si.

Nejakym zahadnym zpusobem se mi podarilo znicit tlacitko na dalk. ovladani centralu, jedna se o dalkac se superblokadou.

Jelikoz se tlacitka musi sparovat, typuju ze by stacilo dostat do nej jinou desku z jineho ovladace a sparovat s mym vozem, ale spise me zajima jestli se to da vubec nekde sehnat, nebo jestli to nekdo nemate doma na prodej, predem diky

[upravil dne 10.10.2009 ThorR]

Odesláno

Bohuzel to co upadlo se neda nicim nahradit a ani uz to nemam. Byl to takovy malinky bili ctverecek tak 1x1 mm ... a ten uz nemam.

Ale diky Genzerovi, ktery mi snad posle nahradni klic, to snad zase rozchodim. Ted se jen obavam sparovani se svym milackem ...

[upravil dne 6.10.2009 ThorR]

Odesláno

Tak klicek po mensich upravach blika, ale nejde sparovat s autem.

Zkousel jsem dva zpusoby ale ani jeden nejde a jiny jsem tady nenasel, netusi nekdo kde by jeste mohla byt chyba?

Odesláno

Tak ještě jinak, zná někdo jiný způdob spárování než sou tyto 3 ?

1) otočím klíčkem, držím tlačítko A 10s vypnu

2) 2x zmáčknu tlačítko A mimo dosah, 1x u auta, otočím zapalování na 10s

3) otočím v zapalování na 3s

Kdyby znal někdo nějaký další, tak mi prosím pomožte, budu vděčný :D

Odesláno

ja som mal tiež tento problém,ja som zohnal na inzerád , rozpredavali auto tak mi to poslali poštov centrál v klúči a skrinku ktorá je spárovaná ,tá skrinka je u splujazca pod prístrojovkov,daj dole tapec ,centrál ti pojde ale ty musiš zase podla návodu naprogramovať aby ti išo hneť po odomknuťí natočiť auto,ináč to budeš museť urobiť na kalkulačke ručne ,dam foto ako tá skrinka vypadá + kluč so superzamykaním.........

[upravil dne 10/10/09 robo 406]

[upravil dne 10/10/09 robo 406]

post-0-14109610189547_thumb.jpg

Odesláno

Problém je v tom, že já mám jen ten klíček bez té krabička. Ale ta je všude stejná, jde jen pak o to spárování. Kdysi jsem to jednou dělal, ale už právě nevím ten způsob.

A než abych scháněl další klíč se spárovanou jednotkiu, to si už asi koupím radší alarm s imobilizérem.

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Problém je v tom, že já mám jen ten klíček bez té krabička. Ale ta je všude stejná, jde jen pak o to spárování. Kdysi jsem to jednou dělal, ale už právě nevím ten způsob.

A než abych scháněl další klíč se spárovanou jednotkiu, to si už asi koupím radší alarm s imobilizérem.

ak más superzamykanie ako som ti dal o príspevok vyšie tak by to nemal byť problém , návod je aj tuna niekde v sekcii,musiš si dat do vyhladávaca ,ak chceš mám knišku 406,ale je na moj model (kalkulačka)ak nemáš kalkulačku tak máš jeden čudlík ??????jeden čudlík má čip v kluči tak sa imobilizér sám odblokuje,čo u superzamykanie sa ručne aledo dialkovím::::::::cool::cool::cool: daj foto sem alebo to sprav takto :papa:papa:papa:papa

[upravil dne 11/10/09 robo 406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...