f3Rd@ Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 Ani ne, totiz abych byl presny tak spis nehral. Kdyz jsem to zapojil pres zesilovac tak hral jeden predni a jeden zadni do toho skrcel a kdyz jsem to zapojil bez zesilovace, tak hraly jen predni vyskace. Tak jsem se na to vrhnul od podlahy a vsude natahal 2,5mm medeny kabely. Jeste bych potreboval vyhodit changer a zesilovac, ale nevim jestli je zesilovac pod sedackou ridice a nebo v kufru u changeru. Citovat
chechet Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: f3Rd@ Ani ne, totiz abych byl presny tak spis nehral. Kdyz jsem to zapojil pres zesilovac tak hral jeden predni a jeden zadni do toho skrcel a kdyz jsem to zapojil bez zesilovace, tak hraly jen predni vyskace. Tak jsem se na to vrhnul od podlahy a vsude natahal 2,5mm medeny kabely. Jeste bych potreboval vyhodit changer a zesilovac, ale nevim jestli je zesilovac pod sedackou ridice a nebo v kufru u changeru. toz jestli je u changeru, tak by mel byt jasne videt. ten kus kovu nelze prehlednout ja ho mam changeru. [upravil dne 27/11/2009 chechet] Citovat
Dave_k Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Já zase přemejšlím jak utlumit signál do zesiku, aby to už na 3 stupeň hlasitosti neřvalo. Citovat
f3Rd@ Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 jojo, taky jsem jezidl s volume na 3 akdyz jsem stal a dal jsem 1 tak to bylo stejne moc hlasity. Navic to piskani... Zesik pujde ven, changer taky a bude klid. U changeru kus zeleza mam, ale pak je jeste neco pod sedadlem a to teda nevim co muze byt.... Ze by treba ridici jednotka ABS nebo neco takoveho? Citovat
Dave_k Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: f3Rd@ jojo, taky jsem jezidl s volume na 3 akdyz jsem stal a dal jsem 1 tak to bylo stejne moc hlasity. Navic to piskani... Zesik pujde ven, changer taky a bude klid. U changeru kus zeleza mam, ale pak je jeste neco pod sedadlem a to teda nevim co muze byt.... Ze by treba ridici jednotka ABS nebo neco takoveho? Tohle špatný volume má na svědomí rádio. Dělá to i u aut bez zesiku a prý dokonce i 607. Pod sedadlem řidiče je řídící jednotka el. sedadel. [upravil dne 28/11/09 Dave_k] Citovat
Y2K Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 JJ...a ja mam zosik vzadu za changerom. Citovat
chechet Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: Dave_k Já zase přemejšlím jak utlumit signál do zesiku, aby to už na 3 stupeň hlasitosti neřvalo. neni to rezimem \"loud\"? mam ho zapnuty a staci hlasitost 3-4 pro normalni poslech, 5-6 kdyz to chci okotlit. Citovat
Dave_k Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 2chechet: Právěže když dám LOUD tak to je ještě větší rachot. Co jsem měl sedana starej model tak ten origo philips krásně plynule zesiloval a co u tohodle je na 3 tak tam to bylo kolem 15 hlasitosti. Prostě už mezi 1 (není skoro slyšet) a 2 (jakž takž když se chceš ještě u rádia bavit a neřvat na sebe) je skok jako prase. Pak už to docela plynule zesiluje, ale to už je strašnej kravál. Citovat
f3Rd@ Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 kdyz vytahnes radio, tak by jsi tam mel mit 2 konektory na repraky, jeden jde pres zesik a druhy primo na repro (nebo tka jsem to aspon pochopil), tak zkus zapojit repraky bez zesiku. Citovat
Dave_k Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Z rádia to jde k zesiku a od zesiku do repráků. Konektory jsou jen: napájecí, repro (zesik), anténa a CD changer. A jak už jsem psal výše tak to dělá i rádio v autě bez zesiku. Prostě nějaká výrobní vada nebo co. [upravil dne 29/11/09 Dave_k] Citovat
oni Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 aktualni spotreba je jen informativni, na to moc nekoukej, jako neni problem 50 i 70l na sto pri plnym plynu co sem koukal octavie II RS... Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 Ja vim ze aktualni je zavadejici, myslel jsem to tak trochu ze srandy. Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 vrhnul jsem se na upravu zadnich svetel ted obe sviti jako obrysovky i brzdovky a to same chci jeste udelat i s tretima zarovkama (mlhovkama), musi plnit funkci svetel + brzdove svetla + mlhovky, ale na to potrebuju par soucastek, tudiz cekam az bude cesta nekde kolem elektro obchodu. Zatim prikladam fotky jak to vypada ted. svetla: brzdy [upravil dne 2/12/09 f3Rd@] Citovat
winco Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 ked to je ako brzda tak to sviti vic nebo se mi to jen zda? inka dobry napad:D a na technicke to v pohode prejde?? Citovat
oni Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Mam to taky tak i s mlhou, az to dodelas, bude to vypadat super. Jinak sorry, mi to nejak nedoteklo:D:D. A co masina, uz je pojizdna? ja mam ted nadrz u klempire, takze na novou sezonu bude komlept v novem kabate. Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 samozrejme ze brzda sviti vic... normalni svetlo ma 5W a brzda 21W no a aby jsme to meli kompletni, tak mlhovka ma taky 21W. A technicka? -neverim ze by byl problem. Citovat
winco Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 jj dakujem:D a čo si tam všetko poprerabal? len si poprepajal paralelne žiarovky v konektoroch? že ked zapneš svetla tak ti sviti aj brzdove? alebo ako?? a s tou mlhovkou to bude asi tak isto nie? Citovat
Šalda Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Taky sem si to asi před měsícem udělal a je to super Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 na tu druhou zarovku, co puvodne neni zapojena jako brzdovka, jsem pripajel drat (kontakt 20W -u dvouvlaknove zarovky) a druhy konec jsem pripajel k ceste \"plosneho spoje\" na svetle (ten plech) ktera vede signal na brzdovky. Pozor, je potreba to promerit na obou svetlech zvlast, porotze se to u obou lisi!!!! Jak budu dodelavat tu treti zarovku, tak to cele nafotim a dam sem navod. Citovat
winco Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 super sa tešim cez leto to asi spravim aj ja:D chcel by som to aj čul cez zimu ale nemám garaš a v tej zime to nemienim robiť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.