Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No hezký, to aby jsi si opratřil kočku. Mě se chodí ohřívat na motor ta sousedova (čtyřnohá ;) ). Předevčírem když jsem otevřel kapotu abych dolil nemrzku tak tam ležela rozvalená navrchu a koukala co si dovoluju jí větrat to teplo, nakonec se zvedla a utekla :D

Akorát doufám, že vždycky včas uteče než nastartuju... :blicismajlik

Odesláno

Prekvapilo me, ze myska neutekla kdyz jsme nastartoval a taky kde se tam vzala uprostred Brnenskeho sidliste. :myslim

Sani jsem brousil postupne smirkem od 150 po 2500 a pak lestici pastou na hlinik, znacka 3M. A byly to 4 dny prace a pak dalsi 2 dny boleni ruky. :super

chechet: to je myska co chrape na sani.

[upravil dne 29/12/10 17:17 f3Rd@]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zatim to porad vrze (skripe) a brzdi to normalne, takze zadna slava, ale myslim, ze to chce minimalne tyden, takze tomu jeste davam cas.

Dneska jsem poprve vyjel na dinosauri prdiky (LPG).

Odesláno

Tak prvni problemy s LPG. Dnes jsem byl na doladeni ridici jednotky pro LPG, jelikoz pri plnem vykonu nesel do valce dostatek plynu. To se podarilo vyladil, ale zase motor na volnobeh neudrzel otacky (pri rezimu LPG). Po 2,5 hodinach se to nepodarilo vyresit. A auti tam zustalo. Budou prej muset zavest trubicky az k ventilum. Veldejsim efektem by mela byt mensi spotreba. Mel nekdo z lidi co maji V6 v LPG podobnou zkusenost?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...