wooody Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 tak trochu sem bloudil po netu a narazil na tento inzerát..... Citovat
punkac Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 no je to ve sweizu, tak počítej clo, schválně jestli by byl celník blbej a počítal ho z ceny normální 405 Citovat
wooody Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 tak já to kupovat nechci, jenom mě zarazila ta cena Citovat
punkac Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 kterýmu odchází nesehnatelný součástky (turbo, diferák, rozvodovka) to je pro sběratele nebo blázny Citovat
švejk Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 tohle mi prijde jako dokonaly sberatelsky kousek ikdyby mel bejt nepojizdnej.. Citovat
Maverick Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Ta cena je celkem normální. Mít přebytečnej peníz, už mi tohle stojí v garáži:D Citovat
Jenda 309 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Nj to je právě ten rozdíl mezi \"uživatelem\" a nadšencem.... Uživateli nadšenec nepřijde normální takovej pekáč by nikdy nekoupil, ale nebejt nadšenců tak tyhle auta by byly k vidění už jen na obrázcích Takže nadšencům a bláznům do aut a cenu neřešit Citovat
Whitetiger Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 nasiel som to uz skor- velmi dobra cena. kebyže mi nestal v garazi Drak tak uz je moja. Citovat
Dakie Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 sáfra, to je libový autíčko... bral bych ho všema 20 Citovat
Fusion Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Chápu relatvní vzácnost toho auta ale na druhou stranu to není známá legenda jako třeba E30 M3 takže já bych do toho nikdy nešel za takovou cenu. Měl bych hlavně pochyby o budoucí hodnotě toho auta. Citovat
KoudaK Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Tak jako na to,že těch aut bylo vyrobeno něco okolo 900 kusů si myslím,že je to raritka a to ocenní člověk jen věci znaléj.. E30 M3 bylo vyrobeno mnohem víc.. Citovat
Ota Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Ve Švýcarsku bývají auta ve velmi dobrý kondici a ta cena je opravdu dobrá, ve Fr jsou dražší... Citovat
P.avel Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 nemůžu si pomoc, ale zadarmo mi to přijde drahý... motor bude o hodně rychlejší než podvozek, žádný deformační zóny, mít rakovinu tak si to možná koupim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: P.avel nemůžu si pomoc, ale zadarmo mi to přijde drahý... motor bude o hodně rychlejší než podvozek, žádný deformační zóny, mít rakovinu tak si to možná koupim LOL. A 205 ma tech deformacnich zon plnou prdel ... To mas asi rakovinu ci ne ? T16 je jen par kousku, a verim, ze ty co ju maji, si ji i ceni. Neni to auto na litani do prace a do tesca , je to auto pro zabavu a pro volnou chvili. Verim, ze podvozek T16 ky urcite motoru stiha, to mi prijde jako totalni kravina... A jinak povedane, ci nabouras v 200 km/h v 405 tce, nebo v BMW, prijde to povetsinu na stejno I kdyz zazraki se dejou ... Citovat
destiny Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Já bych se radši zabil v BMW než Peugeotu Ne, vážně, částečně souhlasím s tím, co píše P.avel. Na druhou stranu je mi jasné, že nadšenec značky Peugeot by takové auto dokázal ocenit. Mě osobně to nic neříká. To auto není zas taková legenda a normální lidi to neznají. Kdybych chtěl investovat peníze do takhle staré šunky, hledal bych spíš v amerických vodách (třeba Mustang). Citovat
Maverick Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 destiny: A vo tom to právě je, že lidi tyhle auta neznaj. Máš vidět to zděšení v očích kravaťáka nebo pubertálního závodníka když se mu něco takovýho na dálnici nebo na krásný klikatý cestičce přilepí na prdel a on ne a ne to setřást:D [upravil dne 2/10/09 Mef] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.