Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau chlapaci vcera se mi v mem auti stalo to,ze se mi zniceho nic prestala zasekavat packa smerovek ve vrchni poloze tedy kdyz blikam doprava a dolu drzí ale jde hure nez predtim. Poradte jak to mam vyresit diky za rady.

• O 2 týdny později...
Guest ferrycz_2008
Odesláno

tak jsem do opravil na mé 406 2,2 hdi mám to vychytaný. v servise chtěli za novou 7000 kč. je to docela práce ale kdo by chtěl opravím buď poslat poštou nebo přijet do líbeznice beru 1600 kč.

Odesláno
Původně zaslal: ferrycz_2008

tak jsem do opravil na mé 406 2,2 hdi mám to vychytaný. v servise chtěli za novou 7000 kč. je to docela práce ale kdo by chtěl opravím buď poslat poštou nebo přijet do líbeznice beru 1600 kč.

Tak já to měl za 2 hodiny práce s cigárkem a kafem a hlavně zadarmo

Odesláno
Původně zaslal: ferrycz_2008

Tak já to měl za 2 hodiny práce s cigárkem a kafem a hlavně zadarmo

Odesláno

to je pravy peugeotak? To jako za dve hodiny si uctuje 1600czk? Kazdemu peugeotakovi co sem kedy dal alebo pomohel bylo zadarmo. Takze za opravu nejakej pi....ny, kterou zabijem posrane 2 hodky, bych poprosil max. tak pivko. No ale kazdy sme jiny... :(:(:(

Odesláno
Původně zaslal: foxo

to je pravy peugeotak? To jako za dve hodiny si uctuje 1600czk? Kazdemu peugeotakovi co sem kedy dal alebo pomohel bylo zadarmo. Takze za opravu nejakej pi....ny, kterou zabijem posrane 2 hodky, bych poprosil max. tak pivko. No ale kazdy sme jiny... :(:(:(

tak ja som tiez tvoj dlznik:D kolko beries:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...