ferkoxxl Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 NEVIE MI NAHODOU NIEKTO PORADIT AKO ZNIZIT ZADNU NAPRAVU NA MOJEJ 206? NA INTERNETE SOM VELA O TOM NENASIEL:( DAKUJEM Citovat
mindwipe Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 otocit torznu tyc.. skus napisat rejty-mu, pred par mesiacmi to robil, tak ti to snad popise lepsie Citovat
Vilo Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Nalož do kufra dva vrecká cementu a budeš mať zadok dole aspoň o 5 cm Citovat
Rejty Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 rozobrat zadnu napravu a prestavit torzne tyče.....pokud to chce delat potrebujes jeste 2 lidi..... kdyztak si napis o navod:super Citovat
Bronak Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Máš návod ? napiš ho sem pls.. také by mě to zajímalo jak to jde udělat. Citovat
P607Olda Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Ty pytle cementu jsou rychlejší a levnější - a hlavně až povezeš víc lidí, tak je prostě vyhodíš... Písek je taky dobrý, v zimě můžeš posypat led. Citovat
aqwaster Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Mě by spíš zajímalo jak moc složitá by byla přestavba vyhodit tu torzku a dát tam nezávisle zavěšený nápravy ) Citovat
Rejty Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Původně zaslal: aqwaster Mě by spíš zajímalo jak moc složitá by byla přestavba vyhodit tu torzku a dát tam nezávisle zavěšený nápravy ) to si kup jiny auto:-D a ne 206..ta naprava k ni proste patri..ja nevidim v tyhle naprave problem....sice kolikrat v zatacce jedu po třech kolech..ale to neva:-D drži to dobře:-D Citovat
aqwaster Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 ale zase na druhou stranu, neni nad starý dobrý listový péra jak u kočáru Citovat
Vilo Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Chalani, čo vymyšlate. Všetko čo spravíte na zadnej náprave môže zhoršiť jazdné vlastnosti a na mokrej ceste sa vám to nevyplatí. Uvedomte si, že akýmkoľvek znížením, či už otočením torznej tyče, alebo znížením pružín sa vám zníži zdvih zadnej nápravy a v zákrute pri vyžšej rýchlosti sa tlak na zadnej náprave nestratí v pružinách, ale sa prenesie cez pevné dorazy do karosérie, nemá sa kde tlmiť a ste v šmyku. Bacha teda na takéto ametérske úpravy. Ak neveríte vyskúšajte naložiť do kufra 250 kg, auto vám krásne sadne, ale zdvih nápravy sa skráti asi len na dva cm. Prejdite autom v 90km/h nejakú nerovnoť, či hupák a auto začne plávať. Prečo? Nízka zadná náprava, pérovanie na dorazoch, zmena geometrie a katastrófa na svete. Nevymýšľajte, výrobca vie prečo to auto spravil tak ako je ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.