Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: martin155

no zvrhlo se to v diskuzi...mně šlo o fakta :-)

nešlo ti o fakta--ta jsou na internetu

šlo o to,kdo je větší frajer,myslím :roker

Odesláno

Sobek: ad výbava - má se to tak, že určitá technologie (ať už při vynalezená nebo zařazení do výroby) se dá do nejvyšší třídy a při dalších generacích se přesouvá do tříd nižších. Proto má 307 i víc věcí než 406. To ale srovnáváš jablka a hrušky. Musel by si 307 srovávat s 407 aby to bylo to samé. Nezapomínej, že 406 je z roku 1995! A na těch svých (skoro) 15 let vypadá víc než dobře :papa

Odesláno

MatrixChose: v tejto diskusii sa rozoberaju rozdiely medzi 307 a 406. Keby som zrovnaval 307 so 407 asi by som v tejto diskusii vyzeral dost od veci. Priznavam, ze prva 406 je z roku 1995. Ale medzitym presla liftingom a okrem dizajnu doplnili aj zakladnu vybavu a to uz nebolo v 95-tom. Mnou porovnavana 307-ka a 406-ka maju rovnaky rok vyroby. Btw: co ma 407-ka v zaklade viac ako 307-ka? Neviem urcite, ale myslim, ze okrem dvoch airbagov nic.

Odesláno

No já ve 307-mě nikdy nejel...ale 406 mi připadá tak dokonalá, že se mi nechce věřit že by vyšší a tvrdší auto mohlo být lepší :-)

a s tou výbavou- mám aut klimu, tempomat ,4 airbegy, navigaci,abs,palubní pc, 4x okno v elektrice. Jediné co chybí je esp.

PS:

ten dlouhej čumák , měkoučký pérování a posez jak doma v křesílku- prostě paráda

někdy si v tom autě připadám zbytečnej, to auto:papa jede skoro samo :-)

Odesláno

Zdravím.Auta jsem měl obě.

Peugeot 406 1,9 TD,r.v.1997,tmavě zelená metalíza.Já s ním najel 130 000km.Kamarád má nyní těsně přes 180 000km.Výměna kabeláže ke klávesnicovému imobilizéru,nové t.zv.kosti zadní nápravy,žhavicí svíčky,jednou baterka a samozřemě rozvoďák,jinak vše původní.NEZMAR,DRŽÁK,FEŠÁK...

Peugeot 307 1,4 HDi,r.v.2002,světle modrá metalíza.Nyní na ní mám 150 000km.Servis dle servisky,olej total quartz 9000 5w40,měněn zadní výfuk,spodní kulové čepy,komplet brzd.kotouče a destičky,páčky pod volantem a jinak snad nic.HBITÁ PRAKTICKÁ PRINCEZNA...

Každé má něco do sebe,obě O.K.:papa

Odesláno

Já mám 307sw - spokojenej jak želva,najeto 111 tisíc,já 20 tisic.Nic po mě nechce,kromě nafty,takže max.spokojen.Jen co se mi nelibí je ta tvrdost podvozku,zvykl jsem si,ale i tak mě to někdy žere...v servise mi bylo řečeno,pokud chcete pohodlí,měl jste si koupit tohle...a ukázal na 406.Mě se ale víc líbí 307sw po faceliftě,tak to byla jasná volba.S 406 nemám žádné zkušenosti,takže nemůžu více soudit...jen jsem zde napsal moji zkušenost :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...