Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozhoduji se mezi těmito výrobci a modely, ale nemůžu se rozhodnout. Máte s nimi někdo zkušenosti? Pro goodyeary mluví, že jsou levnější (vychází to 500 na pneumatiku), mají dobré reference, ale snad nikdo je nemá skladem:(. Pro micheliny - no jsou dražší, kladných referencí mají méně, ale stejně mě lákají;) a mají je ihned na skladě k poslání. Budu je obouvat na klasický R16 origo, takže rozměr 205/60 R16.

Odesláno

za mě Goodyear, na nich v zimě jezdím... Měl jsem i ty Micheliny, taky velice dobrý, ale o chloupek bych se přiklonil k těm Goodyearům. Každopádně kvalitní volba u obou!:super

[upravil dne 28/9/09 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

za mě Goodyear, na nich v zimě jezdím... Měl jsem i ty Micheliny, taky velice dobrý, ale o chloupek bych se přiklonil k těm Goodyearům. Každopádně kvalitní volba u obou!:super

[upravil dne 28/9/09 kajvet]

Ahoj, a ty máš ty ultra gripy? No asi jsou hodně oblíbené, že je nikdo nemá skladem:D. Nechce se my objednávat pneu, které ta dotyčná firma nemá skladem, to pak mažou med kolem huby, že už jsou na cestě a pak je z toho měsíc. Začátkem října budu dělat servis auta, tak že bych to nechal i přezout na zimní pneumatiky.

Odesláno

oba varianty su dobre..jazdil som dve zimy na GY na dvoch autach a boli velmi dobre a zase kamarat jazdil michelin a tiez si chvalil

[upravil dne 29/9/09 Knedla]

Odesláno
Původně zaslal: honzza407sw

Rozhoduji se mezi těmito výrobci a modely, ale nemůžu se rozhodnout. Máte s nimi někdo zkušenosti? Pro goodyeary mluví, že jsou levnější (vychází to 500 na pneumatiku), mají dobré reference, ale snad nikdo je nemá skladem:(. Pro micheliny - no jsou dražší, kladných referencí mají méně, ale stejně mě lákají;) a mají je ihned na skladě k poslání. Budu je obouvat na klasický R16 origo, takže rozměr 205/60 R16.

Tak jsem objednal Michelin Primacy Alpin. Doufám, že budu taky spokojený:).

Odesláno
Původně zaslal: honzza407sw

Goodyear za 500,-, a nové, no je neskutečná cena, nebo jsi se spletl?:myslim:myslim
Odesláno

Tak sorry, ti je již jiná káva. Já mám na 307SW možnost koupit nové alpinky a disky za 10500,- Kč, jen se musí vyzkoušet, budou-li pasovat, je to totiž komplet na 308. Tak jsem zvědavý na příští týden, kdy mají dojít.

[upravil dne 21/10/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: treassure

ahoj, mám otázku, jdou na peugeot 407 plecháče o rozměru 205/55 R16, rozteč 4x108 jsou to 4 díry na místo 5 nasadím to tam?

205/55 R16 je rozměr pneu a ty na disky velikosti 16 nasadíš.

4x108=4 díry v disku. To na auto které potřebuje 5 dir nenasadíš.

Odesláno

Ja pouzivam zimne Michelin Primacy ALPIN 3 205/60/16 a som velmi spokojny, aj ked som ine na moj peugeot nikdy neskusal, okrem letnych Michelin Pilot Exalto 215/55/17, ktore su tiez super...:cool:

Odesláno

Ahojte,

tak včera mě michelinky už dorazily. Na to, že je neměly skladem, tak je dodali rychle - v pondělí přijali objednávku a ve středu jsem je měl doma:super. Akorát teď přemýšlím zda je obout už teď začátkem října kdy jedu do servisu nebo ještě počkat:myslim. Nechci si je zbytečně sjíždět:D.

Taky mě s největší pravděbodobností budou přebývat letní michelinky 205/60 R16 - podle odhadu mají tak polovinu za sebou, protože na léto půjdou konečně 17cky:). Kdy by pak někdo chtěl, tak se můžem domluvit - někomu za malej peníz můžou ještě dobře sloužit.

[upravil dne 8/10/09 honzza407sw]

Odesláno

No já bych se zimníma ještě aspoň měsíc počkola... Ale ty jseš z Liberce, tam je asi chladněji než v Olomouci ;) Ale říká se, že se zimní dávají, až se teploty pohybuje kolem 5-10stupňů.

[upravil dne 8/10/09 Ondrus23]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...