Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

po dlouhem cekani a rozmysleni jsem si konecne poridil nove brzdy. S brzdami prisli ke slovu i nove desky a zde najdete par fotek z prubehu vymeny :) pro shrnuti jeste nepisu o jake brzdy se jednalo:

predek:

• kotouce: EBC Turbo Groove (2ks - 6103,- kc)
  • desky: EBC Red Stuff (sada - 2856,- kc)

zadek:

• kotouce: OEM Brembo (2ks - cca 2100,- kc)
  • desky: EBC Red Stuff (sada - 2196,- kc)

suma sumarum: 13.255,- kc

vsecko pohro vypadalo asi nejak takhle:

[upravil dne 26.9.2009 švejk]

post-0-14109609957103_thumb.jpg

Odesláno

o 100 asi ne, ale minimalne o 50% lepsi jo :) ale to uvidi cas, az si poradne sednou. Rano jsem je jenomtak lehtal a asi jeste par desitek kilometru budu muset :( ale uz se tesim na dalnici, az si sednou a budu je moci ozkouset poradne ]:-)

Odesláno

Móóóc pěkné. Gratulace.

Napiš sem pak prosím jak je to s hlučností těch brzd, až sednou a otestuješ je při plném zatížení. Jestli se výrazně projeví to drážkování mě zajímá.

A ten hliník uvidíš. Já mám zkušenost že je dobrý jako základ pro barvu. Samotný dlouho nevydrží. Podobně jako zinkový sprej.

Odesláno

tedka doufam budu kupovat nova kola, takze s autem asi budu jezdit ....malo :D ale az se trosku zajedou, tak dam vedet. Zatim teda jenom piskaji, ale vzhledem k tomu, ze jsou uplne nove, tak se to dalo cekat :)

Odesláno

uz mam v planu i nova kola, tak uvidime, jak to vsecko dopadne :) zatim mam vyhlidnuta:

3049744_1.jpg (Peugeot Avantage 16/7\" ET15)

bfgoodrichg-forceprofiler.jpg (BFGoodrich G-force profiler 205/45/16)

[upravil dne 27.9.2009 švejk]

Odesláno

Jedním slovem paráda:superTakže je můžeš vyzkoušet na další komorně-pracovní minisraz ;). Tydrážky budou dobrý nejen na vodu či odvot tepla:myslim Kola jsou taky bezva, takže nezbývá, jen jezdit a jezdit. A co vše vyzkoušet na letišti???:myslim;)

[upravil dne 27/9/09 OK406]

Odesláno

no, momentalne me ceka jeste navsteva u pp205, kvuli vymene tahla rizeni... a to mam takovej pocit, ze bude posledni hrebik do rakve meho bankovniho uctu :) takze mozna pristi rok

EDIT: pokud se v praci podari a vsecko pujde podle planu a nic se mi nevysype na stavajicim aute, tak pristi rok to MOZNA vse bude nasazeno na nejake 3.0 V6. Bylo by to sice hezke, ale neverim tomu... :roll

[upravil dne 27.9.2009 švejk]

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdravim vas po dlouhe dobe prinasim novinky ze sveta svych novych brzd. Maji v tuto chvili najeto cca 330km (takze jeste zase tolik ne). Vetsina z toho ovsem po meste, odhaduju tak 75%

ALE..

1) brzdy nepiskaji a to jak pri lehkem dobrzdovani, tak pri klasickem brzdeni

2) kdyz jsem mel tu cest ject v sobotu v docela solidnim lijaku, tak se mi za celou cestu NESTALO, ze by nejak upadnul brzdovy ucinek nez se setre voda jako se mi to stalo kolikrate se starymi kotouci (tohle bych pravdepodobne prisuzoval vyfrezovanym drazkam, ktere pomahaji odvadet jak vodu, tak pomahaji uvolnovat plyn, vznikajici pri delsim brzdeni)

3) ve meste to brzdnou silu clovek az tolik nepozna, ani kdyz jezdi pomalu po okreskach... ale pokud clovek chce pribrzdit z vyssich rychlosti (jiz okolo 100km/h), znat to je a to HODNE.

Sice jsem zatim nemel moc sanci vyzkouset jak je to treba s vadnutim brzdneho ucinku (predni naprava mi ceka na opravu). Ale az budu mit otestovane i tohle, rad se podelim.

Stay tuned :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...