Ota Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Proč si teda nepořídíte auto s benzínovým motorem? Tam žádné tyto starosti nehrozí... Citovat
G.Rast Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 pro Otu nojo, já ale nemám připomínku k naší-mojí 307. S tou jsem navýsost (zatím) spokojen. Jen reguji na diskusi k FAPu a vůbec k tomu celému životnímu problému. Tedy hlavně k tomu, že když už jsem investoval peníze, aby jsem měl vozidlo splňující kde co EU nařídí, tak aby mi taky ten, kdo tuhle ekologickou očistu společnosti hlásá alespoň něco přispěl. Vždyť co víc miohu jako motorista udělat, než si takovéhle auto pořídit a nepřemýšlet nad tím, jak životní prostředí ošulit ? To je vše. Citovat
Libor T16 Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 tady ale nejde o šulení porstředí , ale tebe . jak říkáš - nikdo ti za to nic nedá - u nás s žádnou slevou a úlevou počítat nemůžeš , jsi ale ty sám tím zmetkem šulen o výkon a naftu a bezstarostný provoz. A je ten efekt nějak citelný na zátěž životního prostředí ? Citovat
Libor T16 Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: Ota Proč si teda nepořídíte auto s benzínovým motorem? Tam žádné tyto starosti nehrozí... nezlob se na mě , ale já mám auto na ježdění a ne na stání v garáži a umím si spočítat kolik je jedna a jedna. co bych dělal s benzínem? na normální denní ježdění , když najezdím aspon 50 tis km za rok ? Citovat
Freeman Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Já když si doma třídím papír, sklo a plasty, tak s tím mám práci navíc a zabere to víc místa, ale přesto to dělám, i když nemusím. Takže analogicky, když moje auto umí být čistší, tak jsem rád a neřeším, jak ho zase udělat podělaný jako má soused TDIčko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.