Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V jeké cenové relaci se může pohybovat \"neznámo-značkový\" CD/MP3 autoradio kdyz ma různé barvy displeje, 4x50w, úplně nový, vlastnosti jako např Sony ale prostě není Sony?

Dík

Odesláno

Dnes mas CD/Mp3 do auta treba uz od 3tisic (napr. Sencor), ale vetsinou nic moc, 4*25w atd... Jestli ale shanis neco v cene treba 4500kc tak se mi treba zamlouva AIWA CDC R504MP (navic AIWU koupila sony takze budes mit i to \"sve\" Sony :-)) Ma to 4*52W mosfet.. ID3 tagy atd.... ale kolem 5tisic si uz vyberes... Rozhodne se vyplati radsi neco malo pridat a koupit uz \"kvalitnejsi\". (pro nekoho je kvalitni radio napr. v cene min. 12tisic.. ale to uz jsme nekde jinde...)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Neznámej přehrávač mp3 máš dnes od 2800 do 3500. Jiná věc je, že na něm nebude určitě vyrovnávací pamě? aby ti cédéčko nepřeskakovalo. A tuner nebude taky za moc stát. Za to dostaneš docela krásnej displej kterej kolikrát nemaj ani lepší rádia. V zesilovači bych problém neviděl. Ty jsou v rádijích v jednočipech a většinou na nich ?ongové nemaj co zkazit.

Výkonově se pohybujou od 20 do 40W na jeden kanál. Nedá se věřit tomu co tam napíše neznámej výrobce většinou je to polovina výkonu. 250W na kanál a podobný hámotiny radši nebudu komentovat.

Takže dostaneš rádio u kterého ti bude přeskakovat CD na každé díře a nepoužitelný tuner který funguje jenom když stojíš. Takže já bych rozhodně do toho nešel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...