Michal.B Odesláno 27. září 2009 Autor Odesláno 27. září 2009 Původně zaslal: pastorek Tomu hornému sa hovorí ojnička a má tvar prekrútenej osmičky. Spodný ma klasický tvar a v Autokelly ho nájdeš podľa čísla FB 15880. Edit: To kývanie páky je spôsobeno pohybom motora. Odporúčam pozrieť kde je vôľa lebo tých silentblokov tam je viac a môže byť zlý i iný. [upravil dne 27/9/09 pastorek] Jestli se nemilim tak tam jsou myslim tři silentbloky,jak by se to dalo nejlip zjistit ktery je vybity ? Citovat
Chepp Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 dela mi to uplne stejne (poskakovani motoru, plyn..) a menil sem horni a da se rict beze zmeny.. spodni mam prej ok... tak nevim... asi pujdu koupit ten spodni a necham ho vymenit. nebo jestli ma nekdo lepsi napad? Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Nech si někde vyměnit ten spodní a uvidíš,že veškerý cukání a hejbání šalpáky bude vyléčený.Jak sem psal tu cenu,tak ta byla s 25ti%ní slevou.A ten silentblok kterej tam katalogově patří v Kelly neměli kde objednat.Proto ta náhrada. Citovat
honzin406 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 mam podobny problem nafotte nekdo ty silenbloky primo na aute rad bych se na to podival. diky Citovat
pastorek Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Původně zaslal: honzin406 mam podobny problem nafotte nekdo ty silenbloky primo na aute rad bych se na to podival. diky Nechcem byť protivný, ale ako poznáš že je vadný keď ani nevieš kde je a ako vyzerá. Citovat
honzin406 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 ja nevim zda li je to ono ale auto se chova podobne pri jizde, proto to chci zkouknout Citovat
Chepp Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 nechci byt chytry ael neni toto ten silentblock? Zavěšení motoru FEBI - FB 19015 (autokelly) Citovat
Chepp Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 horní? nahore je prece jenom ta ojnicka ne? v kelly pro moje auto maji jenom 3ks silent bloku.. ojnicku tohle a jeste nejaky na prevodovku.. ale tenhle mi pripada nejhodnejsi.. heh (prd temu rozumim) Citovat
MatrixChose Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Pod tou \"ojničkou\" je ještě jeden. Jinak mě se výměna toho spodního akorát vymstila. Když jsemdělal spojku tak na něj koukám a už byl takovej spuchřelej, tak říkám, rovnou se tam dá a od tý doby při chcípnutí a startu se auto celý třese a ne málo. Při jízdě OK Citovat
pastorek Odesláno 29. září 2009 Odesláno 29. září 2009 Původně zaslal: Chepp horní? nahore je prece jenom ta ojnicka ne? v kelly pro moje auto maji jenom 3ks silent bloku.. ojnicku tohle a jeste nejaky na prevodovku.. ale tenhle mi pripada nejhodnejsi.. heh (prd temu rozumim) Máš tam 4. 2 - ojnička 14 - horný motora 24 - spodný motora - \"akceleračný\" 18 - zavesenie prevodovky [upravil dne 29/9/09 pastorek] Citovat
jiirgen Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Takhle by měla sestava silentbloků u HDI vypadat. Akcelerační má číslo 24 a je nalisován v držáku kterým vede pravá poloosa (do té díry nad silentblokem ním patří ložisko). Teď jsem ho měnil a je to práce tak na hoďku i s oddeklováním motoru zespodu, ale musíš mít ten stahovák - vyrobil jsem si takovej jednoduchej v práci z kusu trubky, železného víčka a desítky závitové tyče. Ale nemít tu možnost, bylo by asi lepší to svěřit servisu, než se pak vztekat s kladivem a majzlíkem. Citovat
jiirgen Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Sory,vložil jsem ten samý obrázek a nic nového stejně neřek, špatně jsem koukal a nevšim si druhé stránky odpovědí. Snad nejsem za joudu... Citovat
Chepp Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 mno tak sem na to koukal na zvedaku a ten spodni je ok.. kluci mi rekly ze mi to pri chcipnuti jak mi to poskoci, tak mi rekly ze to dela spojka.. ze to tak po dobehnuti motoru to zacuka.... Citovat
Michal.B Odesláno 2. říjen 2009 Autor Odesláno 2. říjen 2009 Původně zaslal: pastorek Tomu hornému sa hovorí ojnička a má tvar prekrútenej osmičky. Spodný ma klasický tvar a v Autokelly ho nájdeš podľa čísla FB 15880. Edit: To kývanie páky je spôsobeno pohybom motora. Odporúčam pozrieť kde je vôľa lebo tých silentblokov tam je viac a môže byť zlý i iný. [upravil dne 27/9/09 pastorek] čau,je to tenhle silentblok ? http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx?PrimaryCode=FB%2015880&Sender=Searching&CatalogPath=FB%2015880 [upravil dne 2/10/09 Michal.B] Citovat
lukáš.t Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 taky mně čeká výměna spodního silentbloku,cena asi 300,-kč Citovat
Michal.B Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 Muže se tim že je ten silentblok vymlaceny ještě něco vymlatit ? Někdo mi řikal že se tak muže vymlatit ještě poloosa Citovat
Michal.B Odesláno 10. říjen 2009 Autor Odesláno 10. říjen 2009 Dneska jsem ten silnet blok vyměnil a to cuknuti se zmenšilo,tak bych se chtěl zeptat jestli vy kteří mate dobrej ten silent blok jestli tam jakoby takove menši cuknuti mezi přidanim a ubranim plynu je? A ještě mě štve když se rozjiždim že se auto trochu rozstřepe . A ještě po vyměně mi do auto trochu pronikaji vybrace od motoru,snad to bude tim že je novej a ještě je tuhej Citovat
Michal.B Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 Nemohlo by to cukani nebo takova jakoby vule jak zabere ten motor nebo povoli nemuže to byt ještě tim vybitym vrchnim uložením? Citovat
martin307 Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Možná blbej dotaz, nemáš náhodou dvouhmotnostní setrvák? Já jen, že pozoruju u sebe to samé, jen s tím rozdílem, že mi to při chcípnutí ještě pěkně zapíská. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.