Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Tomu hornému sa hovorí ojnička a má tvar prekrútenej osmičky. Spodný ma klasický tvar a v Autokelly ho nájdeš podľa čísla FB 15880.

Edit: To kývanie páky je spôsobeno pohybom motora. Odporúčam pozrieť kde je vôľa lebo tých silentblokov tam je viac a môže byť zlý i iný.

[upravil dne 27/9/09 pastorek]

Jestli se nemilim tak tam jsou myslim tři silentbloky,jak by se to dalo nejlip zjistit ktery je vybity ?

Odesláno

dela mi to uplne stejne (poskakovani motoru, plyn..) a menil sem horni a da se rict beze zmeny.. spodni mam prej ok... tak nevim... asi pujdu koupit ten spodni a necham ho vymenit. nebo jestli ma nekdo lepsi napad?

Odesláno

Nech si někde vyměnit ten spodní a uvidíš,že veškerý cukání a hejbání šalpáky bude vyléčený.Jak sem psal tu cenu,tak ta byla s 25ti%ní slevou.A ten silentblok kterej tam katalogově patří v Kelly neměli kde objednat.Proto ta náhrada.

Odesláno
Původně zaslal: honzin406

mam podobny problem nafotte nekdo ty silenbloky primo na aute rad bych se na to podival. diky

Nechcem byť protivný, ale ako poznáš že je vadný keď ani nevieš kde je a ako vyzerá.

Odesláno

horní? nahore je prece jenom ta ojnicka ne? v kelly pro moje auto maji jenom 3ks silent bloku.. ojnicku tohle a jeste nejaky na prevodovku.. ale tenhle mi pripada nejhodnejsi.. heh (prd temu rozumim)

Odesláno

Pod tou \"ojničkou\" je ještě jeden. Jinak mě se výměna toho spodního akorát vymstila. Když jsemdělal spojku tak na něj koukám a už byl takovej spuchřelej, tak říkám, rovnou se tam dá a od tý doby při chcípnutí a startu se auto celý třese a ne málo. Při jízdě OK :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

horní? nahore je prece jenom ta ojnicka ne? v kelly pro moje auto maji jenom 3ks silent bloku.. ojnicku tohle a jeste nejaky na prevodovku.. ale tenhle mi pripada nejhodnejsi.. heh (prd temu rozumim)

Máš tam 4.

2 - ojnička

14 - horný motora

24 - spodný motora - \"akceleračný\"

18 - zavesenie prevodovky

[upravil dne 29/9/09 pastorek]

post-0-14109609996277_thumb.jpg

Odesláno

Takhle by měla sestava silentbloků u HDI vypadat. Akcelerační má číslo 24 a je nalisován v držáku kterým vede pravá poloosa (do té díry nad silentblokem ním patří ložisko). Teď jsem ho měnil a je to práce tak na hoďku i s oddeklováním motoru zespodu, ale musíš mít ten stahovák - vyrobil jsem si takovej jednoduchej v práci z kusu trubky, železného víčka a desítky závitové tyče. Ale nemít tu možnost, bylo by asi lepší to svěřit servisu, než se pak vztekat s kladivem a majzlíkem.

post-0-14109610010239_thumb.png

Odesláno

mno tak sem na to koukal na zvedaku a ten spodni je ok.. kluci mi rekly ze mi to pri chcipnuti jak mi to poskoci, tak mi rekly ze to dela spojka.. ze to tak po dobehnuti motoru to zacuka....

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Tomu hornému sa hovorí ojnička a má tvar prekrútenej osmičky. Spodný ma klasický tvar a v Autokelly ho nájdeš podľa čísla FB 15880.

Edit: To kývanie páky je spôsobeno pohybom motora. Odporúčam pozrieť kde je vôľa lebo tých silentblokov tam je viac a môže byť zlý i iný.

[upravil dne 27/9/09 pastorek]

čau,je to tenhle silentblok ?

http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx?PrimaryCode=FB%2015880&Sender=Searching&CatalogPath=FB%2015880

[upravil dne 2/10/09 Michal.B]

Odesláno

Dneska jsem ten silnet blok vyměnil a to cuknuti se zmenšilo,tak bych se chtěl zeptat jestli vy kteří mate dobrej ten silent blok jestli tam jakoby takove menši cuknuti mezi přidanim a ubranim plynu je? A ještě mě štve když se rozjiždim že se auto trochu rozstřepe . A ještě po vyměně mi do auto trochu pronikaji vybrace od motoru,snad to bude tim že je novej a ještě je tuhej

Odesláno

Možná blbej dotaz, nemáš náhodou dvouhmotnostní setrvák?

Já jen, že pozoruju u sebe to samé, jen s tím rozdílem, že mi to při chcípnutí ještě pěkně zapíská.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...