Otan Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Jako mladý klasika - verneovkY, mayovky, nyní hodně Daewera. Ovšem nejlepší kniha byl Robinson Crusoe a od Setona Dva divoši.:papa Citovat
BV406 Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 ctu asi dost, muj nejoblibenejsi shop jsou levne knihy :super jenze posledni dobou tak nejak ztracim fantazii .. tudiz ctu spise litaraturu faktu ... posledni doctene kousky byly: historie kanibalismu vznik a pad treti rise okultni koreny nacismu panoptikum bizarnosti v mladi jsem ulitaval na fantasy zanru a hororu Citovat
BV406 Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Původně zaslal: dzana.m a co takhle neznalek kdo si ho pamatuje neznalek je masakr ... miloval jsem ho, kdyz jsem byl maly, nosov byl genius ... uvazuju, ze si ty vsechny dily sezenu znovu zrovna nedavno jsem nad nim uvazoval Citovat
aka Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 ja ctu porad a jsem pravidelny navstevnik knihovny jednou jsme na toto tema delali anketu na srazu...kdyz zakazes manualy, moc toho nezbude Citovat
Mildík Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Matrix Arven: Kápla jsi mi do noty, čtu hodně, čtu(zatím) dobře, čtu rád. Momentálně J.Mario Simmel: Všichni lidé bratry jsou, ale, od něj mám zkouslý vše, k čemu jsem se dostal, jinak Mario Puzzo: Kmotr (klasika), Drákula, ad, ad, ad, mě čtení bavilo, i když dneska (v období chaosu) se ke knížce dostanu jen na místnosti, kam i král chodil sám, zase je tam klid a 15. minut s dobrým bobíkem, cigárkem a dobrou knihou po ránu je k nezaplacení. Takový ranní rituál před denním strézem. Doporučuji:D:roker:D Citovat
Blizzard Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 já taky čtu hodně a rád... nejoblíbenější knížka je Kmotr od Maria Puza. Tu jsem dal už tak 6x, ale blbý je že si to moc pamatuju... potřeboval bych se majznout do hlavy abych si jí mohl dát znova jako poprvý Jinak hodně čtu knihy od Toma Clancyho, Roberta Ludluma, a Eda Mc Baina... Citovat
punkac Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 na základce a střední jsem četl hodně, hlavně dobrodružné, cestopisy a literaturu faktu nebo populárně vědecký.... Dnes už moc ne kvůli času, když už něco čtu, tak jen na doporučení kamarádů, knížku seženu ve formátu PDB a čtu z mobilu, když je čas a chuť (wc, autobus, vlak, u doktora ) knížky sebou netahám, mobil jo. Poslední knížka byla \"Treblinka, slovo jak z dětské říkanky\" od Glazara a vůbec příběhy lidí, co museli být nebo utíkali z různých lágrů,atd.. ad Neználek a Robinson - místo abych se učil na maturitu debilní Ruchovce a Lumírovce jsem si četl Neználka a Robinsona... Maturitu jsem kupodivu udělal napoprvé Citovat
Dundee Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Čtu pouze knihy od Stephena Kinga a občas udělám malou výjimku v podobě knih z prostředí starověkého Egypta či nějaké detektivky;) Citovat
dobrmik Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 zajímavé,neuvěřitelné..:Dno treba až budu v duchodě tak taky začnu číst..:rokerale ted zatím není čas... Citovat
MatrixArwen Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 Stephen King je taky můj favorit, Dick Francis... Ale poslední dobou po čem chmátnu, to přečtu. Citovat
MatrixArwen Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 dzana.m elton a já čtu obelixe a pak me naštívý alkoholix a rumofix a co ti dál mam povídat nikdy to nedočtu:super a nevíc me naštevuje zelenofix ja sem slabší na dech :D:super :D:D mě navštěvuje když už tak jimbimfix:D [upravil dne 7/10/09 MatrixArwen] Citovat
Vvitty Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 ctu co se doma objevi :-) z knih posledni doby to byl hlavne Pratchet, a mame stesti, ze Kanturkuv preklad je proste vyborny. Krasny priklad toho, jak nekolik znamych prekladatelu odmitlo knihy prekladat s tim, ze to proste nejde, a pak to nabidli nekomu, komu zapomeli rict ze to nejde... ale posledni dobou je to s casem spatne, uz se mi doma hromadi i neprectene casopisy... Citovat
MatrixArwen Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 Vvitty S těma časopisama to znám, no jo na všechno nemůže být čas. Citovat
Jenda 309 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 V poslední době (půlrok) jsem přečetl z regulérních knížek pouze Warcraft: Den draka od Richarda Knaaka, moc pěkný fantasy a pro fanoušky (mě) povinnost. Teďka jsem začal číst Hitlerovy stoupence od G. Knoppa, navíc mam doma od kamaráda Silmarillion (hádejte kdo to napsal ), ale ne a ne se dokopat k tomu čtení.... já vůbec když už něco v posledních letech čtu tak je to buď fantasy nebo něco s druhou světovou Z tipů na čtení co by zaujalo víc lidí toho asi moc neznám, nebo spíš co jsem četl když jsem byl menší. Takže pokud má někdo děti okolo 12-13ti let tak co mi dodnes utkvělo v paměti a měl jsem to hrozně rád - Správná pětka od Enid Blyton, když jsem byl malej tak jsem přečetl všech tuším 25? dílů Pak ještě 4 v tanku a pes od J. Pryzmanovského to mi taky utkvělo v paměti Krom regulérních knížek mám \"rozečteno\" několik encyklopedií o letadlech, tancích a autech Citovat
MatrixArwen Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 Silmarillion jsem přelouskala v 8 třídě na základce, docela mazec. Správna pětka byla super, to jsem přečetla všechny díly. Mně utkvěla v paměti první knížka, kterou jsem četla, když nepočítám školu, tak moje první knížka z knihovny byla Slečne Lee od Arthura Ransoma, nebo tak nějak se píše jeho jméno:-) Uchvátila mě a začal se odvíjet můj literární směr a tloušťka knížky. V 10 letech přečíst tak tlustou knížku, to nikdo z mých kamarádů nechápal:D:D:D Citovat
309GT Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Já čtu akorát Tuning-Magazine a Autosport a Tuning:D Knížky mě nějak neberou,ale třeba mě to jednou ještě chytne:myslim Jinak docela často pročítám zákon o silničním provozu,občas se to i v praxi hodí Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 ja s bidou prectu nekolik dennich zprav na lidovky.cz Krome odborne literatury a navodu k pouziti nectu v podstate nic Loni k vanocum jsem dostal knizku Bouvard a Pécuchet od G.Flauberta ( predloha serialu Byli jednou dva pisari ) a jsem nekde v prvni tretine Vlastne se vubec divim, ze jsem kdy udelal maturitu z cestiny, kde byla literatura jeji nedilnou soucasti Jinak k mistum kde ctete, co tak psali ostatni nahore, na WC neni cteni zdravy, delsi sezeni na mise zpusobuje hemeroidy , v autobuse a jinych dopravnich prostredcich se mi pri cteni dela blbe (mozna je to o zvyku, ale proste se mi chce po chvili blejt a to mam silnej zaludek ), v rannim a odpolednim metru je to navic dost neprakticke v tom navalu a radsi koukam na pekny zensky [upravil dne 8/10/09 Ferry] Citovat
MatrixArwen Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 Ferry Jinak k mistum kde ctete, co tak psali ostatni nahore, na WC neni cteni zdravy, delsi sezeni na mise zpusobuje hemeroidy , v autobuse a jinych dopravnich prostredcich se mi pri cteni dela blbe (mozna je to o zvyku, ale proste se mi chce po chvili blejt a to mam silnej zaludek ), v rannim a odpolednim metru je to navic dost neprakticke v tom navalu a radsi koukam na pekny zensky Tak pak zbývá už jen postel, ale když je tam pěkná ženská, tak se čtení asi taky nekoná:super Citovat
Mildík Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Trošku z jiného soudku co takhle Charles Bukowski - Poštovní úřad? Dal to někdo?:D:D:roker Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 do postele uleham kazdej den cca o pulnoci nebo v jednu v noci a do dvou minut usinam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.