Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No lestenka po starom panovi to teda asi nebude :D

Ja si myslim, ze bude znacne vydrany, a zniceny ... A bude treba investiciiii ...

Odesláno

Cena 10 000,- Kč je vcelku běžná - já před třemi roky prodal podstatně hezčího kombíka (viz. můj profil) za 32000,- Kč - taky TD a NEW model, dokonce půl roku po repasi zadní nápravy v hodnotě 12 000,- Kč. U tohohle auta mi cena přijde docela přiměřená tomu, že je tam potřeba minimálně 15 000,- Kč investice (rozvody, oleje, zadní náprava - možná brzdy, přední náprava, .....). Já bych do něj nešel ani náhodou - možná za odvoz

Odesláno

Tak tak... Jinak na auto okolo 1000 Eur teď sám koukám a dají se koupit celkem pěkné exfiremní Astry G. Zrovna včera jsme s Fusionem porovnávali nabídky... :)

Odesláno

Jestli můžu hodit do mlýnka jednoho Forda. Bud Scorpio (do 94 roku) nebo Sierru s motorem 2.0 DOHC (osm ventilu, rozvod řetězem) venku se s tim autem dalo jet vyrazne pod 8 litru, mesto 10. Do 1 k€ sezenes zachovaly kus s vybavou o ktere si mohou tehdejsi vozy jen zdat (myslim u Scorpia). Autak je jednoduchy na udrzbu, motor podel, ceny dilu za hubicku.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hej hej no tak brrr

Nie kazdy ma stale cas na taketo vybavovacky a nie kazdy je cely tyzden (dakedy aj vikend) doma kedze pracuje v zahranici. :bacha

A ano presne ako vravis nemam 8 centov ... :roll preto mam aj take auto ake mam a ostatne veci...

A co myslis kto ti volal v nedelu? Komu si povedal ze auto je uz predane?

Ano dobre si myslis, mne! :bacha

A neviem kto nedokaze ani odpisat na SZ aby poslal viac foto a info...

PS: Ale teraz som normalne rad ze si ho zobral dakto iny ako ja...po tom co si tu prezentoval.

[upravil dne 12.10.2009 Y2K]

Odesláno

Teprve teď jsem objevil toto vlákno, respektive zmínku o mém inzerátu na 405 1.9D kombi. Jak jsem uvedl, byla to časově omezená nabídka, jelikož jsem měl možnost koupi jiného vozu. Nicméně šanci jsem promarnil a tudíž jsem již neměl důvod prodávat. Nemyslím, že by se v nejbližší době objevila nějaká další zajímavá nabídka na koupi auta dle mých potřeb, ale člověk nikdy neví. Každopádně motor 1.9D v dobrém stavu jen doporučuju, otázka ale je, zda-li se povede sehnat slušný motor ve slušné kastli, jelikož takových aut už je jako šafránu a kdo něco takového má, tak si moc dobře uvědomuje užitnou hodnotu při minimálních nákadech a nechává si to na zimu, nebo jako služebák v rodině.

Odesláno

No a presne pre to co si popisal chcem daco take aj ja :)

A ten tvoj bol celkom vyhovujuci, tak ked sa nahodou daco naskytne daj vediet. :papa

Odesláno

BTW...pri hladani inzeratov som narazil na Passat combi...rv tak 92.

Co vy na to?

Do tych rokov akosi moje znalosti o autach a hlavne motoroch prilis nesahaju. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...