Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

a taky to vystužení je dost znát na váze...... renault 19 cabrio je asi o 400kg těžší než obyč

nechci hledat údaje na netu, ale 400 kg váží celá kastle-to vyztužení v žádném pžípadě

Odesláno
Původně zaslal: volvik

no jo ale taky auto tak lehce na strechu neprevratis

Zeptej se Mirase jak lehce se dá dostat 206 CC na boudu, dle jeho slov to jde úplně snadno.

Odesláno

jako hádat se nebudu, známej ho má v gabriu a řikal že je 400 kg težší než obyč.....

taky se hádat nebudu,těžší může být celé auto (kabriolet),ale né výztuhy--to bývá do max.100 kilo vůči sedanu nebo hečbeku,musí se odpočítat sada dveří,střecha se sloupky atd.,na kabriu se dá vyztužit jen podlaha...

Odesláno

306 cabrio je o 140kg tazsi oproti klasickej 306 , osobne mam 306 2.0 16v ale cez zimu ho mam v garazi, vobec sa neodporuca skladat v zime a pri nizich teplotach strechu , inak to ma el. predohrev myslim takze kuri super ja mam el. vyhrievane sedacky toz neni problem , platnu urcite nepomoze sol a pod inak znesie naozaj dost ....akurat neskladat mokre treba vysusit , suhlasim, ze hard top je praktickejsi ale platno je proste vynimocny zazitok je pravda ze pri cca 150 zacina prefukovat ale cabrio je pre mna o uzivani si a skor vychutnavani vyletov...a napr. ani v Norsku pri naozaj sychravom pocasi pri celodennych dazdoch nebol preoblem a dnu ani kvapka...navyse 306 ma kufor vynikajucich rozmerov aj vdaka konstrukcii zadnej napravy takze je prakticke naozaj vhodne na cestovanie a dlhsie trasy...mne osobne vadi kratky predny sedak inak pohoda...ak ta zaujima nieco konkretne pytaj sa...;)

Odesláno

Y2K: to už by bylo tvoje čtvrté auto, ne? Máš tu příspěvek o pracovním autě do 1000 e, příspěvěk kde sháníš další auta (AUDI A6, BMW 5 atd.) a příspěvek, kde píšeš o nechání si Peugeota 406 cupe z důvodu nízké prodejní ceny. Pokud tedy dobře počítám, cabrio 306 už by bylo čtvrté auto. Vzhledem k tomu, jak dlouho už to řešíš bych tipnul, že jen plácáš do vody (nic ve zlém ;) )

Odesláno

Ved hej...ved to pisem vsade ze to je zatial len take uvazovanie nic viac.

To auto do 1000 E by bolo v uzivani celej rodiny, kabrio to je len taky sen ze mozno raz, a tie BMW a Audi a podobne to by bolo ked tak namiesto coupecka, ale najrealnejsie vidim zatial iba to do 1000 E. A mozno ani to nebude....uvidime.

PS: Autor prispevku prepac tu za :xvul

Odesláno

No, to právě bych do toho šel teď (po sezóně). Přes zimu to dal do kupy a na příští léto by bylo auto připravené. Před létem kupovat cabrio bude horší. Je to obrácený smysl než u mě. Já mám na prodej komplet zimní kola (ne na Peugeot) a čekám na zahájení sezóny. Pak je prodám lépe, než kdybych dal inzerát hned v únoru, když jsem je sehnal.

Odesláno

No ja prilis neriesim taketo \"technicke\" veci....ked daco chcem si to kupim, pripadne predam, neriesim ci je vhodna doba a podobne.

ja viem ze to je mozno chyba...ale co uz no.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

jako hádat se nebudu, známej ho má v gabriu a řikal že je 400 kg težší než obyč.....

taky se hádat nebudu,těžší může být celé auto (kabriolet),ale né výztuhy--to bývá do max.100 kilo vůči sedanu nebo hečbeku,musí se odpočítat sada dveří,střecha se sloupky atd.,na kabriu se dá vyztužit jen podlaha...

šak já myslim celé auto....... jestli sem to nejak blbě napsal tak sry......

jinak dělá se na 306 hard top???

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...