Brandy20 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Chcem sa Vas spýtať, ci aj Vam sem tam nadskoci toto plato a tym aj buchne. A ak ano, ako ste to riesli Citovat
Ondrus23 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 No já mám sedana a taky mi to plato semtam drcne, i když není zvedací jako v SW. Mělo by být na pevno přidělany, ale semtam ho taky slyším. Teda pokut je to ono. Původně jsem myslel, že to bude něco v kufru, ale pak, když jsem měl kufr práznej a dělalo to pořád, tak jsem celej kufr prošmejdil a přišlo mi to jako jediná vyrianta. Zkusil jsem do toho víka z kufru zespodu drcnout a udělalo to ten zvuk. Jinak nijak jsem to neřešil... Když mám zaply rádio, tak to nejde vůbec slyšet. Je to jenom hodně tichej zvuk jako když o sebe ťuknou plasty. [upravil dne 22/9/09 Ondrus23] Citovat
Brizan Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 já sem o něm občas také věděl, při nerovnostech se mi sem tam ozvalo. Vyřešil jsem to tak že jsem si do toho žlábku ve kterém leží nalpil pěnové černé úzké těsnění do oken a je po bouchání Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.