Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mne to funguje, len neviem aké ďalekosiahle dôsledky má to vypnutie DDE. Ide o dynamickú výmenu dát, je možné, že sa potom nebude dať vložiť tabuľka do iného programu napr. do Wordu. :myslim

Odesláno

jéé kliknu na nový a mám nové okno, pak si ho myší jen upravím;)

Ovšem předtím je potřeba na dokumentu kliknout nahoře vpravo na zobrazení okna, ne celý excel

[upravil dne 21/9/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

No to jo, ted koukám že jsem si blbě vysvětlil ten screen, jsem myslel že to tak chce, a on to vlastně tak má :mad:

No ale když otevřu jeden soubor, pak ho minimalizuju a otevřu druhej, oba dvojklikem na xls soubor, tak mám dvakrát otevřený Excel, je v defaultním nastavení. Win 7 a Office 2007

[upravil dne 21/9/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak jsem z toho uz vazne jelen :o .. Word se mi otevira jako nova relace.. tak jsem kouknul do nastaveni a na prvni pohled byl rozdil v polozce \"Zprava DDE\" kde u Wordu je \"FileOpen(\"%1\")\" a u Excelu \"Open(\"%1\")\" .. tak jsem u Excelu pridal \"File\" coz me i na prvni pohled prislo logicky ale jedine ceho sem tak dosahl ze otevru jedno okno Excelu a dalsi uz ne.. ani nove okno ani \"poddokno\" :myslim ..

Odesláno

Skúšaj postupne, ja som na to tak išiel. Najskôr som vypol to otváranie tom istom okne. Začalo to fungovať, ale hlásilo chybu súbor nénájdený pre tie s medzerou. Tak som dal úvodzovky okolo toho parametra, potom už hlásil chybu program kde som odklepával xls súbor - odskúšané z Prieskumníka a aj z Total commandera. Tak som vypol to DDE a už to šlapalo ok. Ale dnes keď tam pozriem DDE mám už zapnuté ale to Open(%1) tam nemám:myslim, tiež som sa hral s voľbou Nástroje/možnosti/obecné a zapnúť voľbu \"Ignorovat jiné splikace\" v Exceli.

Odesláno

Vypnutim DDE jsem to nakonec asi zprovoznil.. ale uvidime jestli prijdou nejaka uskali.. nevim co to je :)

Edit: Heh tak to je vtipne.. DDE se zaskrtava samo i po odskrtnuti a jak rikas.. zustanou tam pak prazdne radky.. taky je dulezitej parametr \"/n\" za cestou k excel.exe ktery zachova nazev oteviraneho souboru..

[upravil dne 22/9/09 AKCZ]

Odesláno

Jeste zajimavost.. pri prvnim spusteni noveho okna po poklikani na soubor se vse oteviralo bez problemu.. pri spusteni dalsiho souboru a tedy otevreni druheho okna mi hlasil ze soubor \"personal.xls\" je jen pro cteni ackoli jsem otviral soubory \"a.xls\" .. \"b.xls\" ... \"c.xls\" ... tak jsem hledal \"personal.xls\" a nasel ho v \"Documents and Settings/......../Excel/XLSTART/PERSONAL.XLS\" .. smazal ho a vse se otevira uz normlane bez hlaseni.. MS me proste neprestava prekvapovat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...