Ondra.fencl Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 ahoj.... nesvítí mi jedinné tlačítko u panelu klimatizace.... display normálně svítí a ukazuje ale tlačítko nesvítí ani jedno? Citovat
Ondra.fencl Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 já hledal už hodinu a nic jsem nenašel.. Citovat
Ondra.fencl Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 prosíííím pomocte mi... vrtám se v tom už dvě hodiny... nemůžu přijít na to proč to nesvítí... nedávno to ještě svítilo... Citovat
MirasCC Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Vyndej panel, rozeber ho, vyměň žárovičky a zas to slož dohromady Měly by tam bejt skleněnky, tuším 1,2W Citovat
Ondra.fencl Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 žárovičky se nemůžou odpálit všechny najednou ne?? a display normálně svítí... jen ty tlačítka ne... [upravil dne 20/9/09 Ondra.fencl] Citovat
punkac Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 to by ses divil, možná sis toho nevšimnul, jak postupně přestaly svítit jak je na tom ostatní podsvícení ostatních přístrojů jako palubky, hodin nebo ovládání stahovačů oken jestli taky nesvítí, je to pojistka, jestli svítí máš na 99% popraskaný žárovičky v ovládání klimatizace, návod jak to vyměnit, máš v tom druhým příspěvku ode mě (respektive, kde to najdeš) to 1% si nechávám na to, že ti upadl drátek k podsvícení panelu klimatizace Citovat
punkac Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 jo eště takhle, dysplay je podsvícený LEDkama a ty se nepokazej snad nikdy.... Citovat
Ondra.fencl Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 no zkoušel jsem ho vyměnit a od té doby podle mě nesvítí.... a navíc nevím kde ty žárovky seženu... nikde jsem je neviděl prodávat... jen LED! A popřídě toho 1% ten drátek najdu kde??? Jo a na display tam mám úplně stejný žárovky jako na ostatní tlačítka.... a ostatní přístroje normálně svítěj... [upravil dne 20/9/09 Ondra.fencl] [upravil dne 20/9/09 Ondra.fencl] Citovat
zzipCZ Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 ty žárovky koupíš v každým kvelbu kde prodávají věci na auta Citovat
punkac Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 ten drátek bude určitě společný s napájením podsvitu tlačítek pro výhřev zadního okna a varovnejch blinkrů, protože když zapneš světla, rozsvítí se podsvícení tlačítek i podsvícení tlačítek klimatizace, chce to multimetr a prozvonit drátky kam vedou koukal jsem do schémat, co mám a bohužel tam není zapojení klimi ani podsvitu panelu klimy Citovat
Ondra.fencl Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 hm... to je škoda.... zkusím napsat ještě Ferrymu..... ten je snad má... Citovat
MirasCC Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Jedna ta žárovička stojí asi pět korun. Ferry jich doma bude mít bezpochyby mraky Ale fakt to musí mít v každým krámu s autodílama. Akorát to nikde nevystavujou. Že jich odejde víc naráz by nebylo nic zvláštního. Nepamatuju si, kolik jich je na podsvícení tlačítek, ale je jich celkem překvapivě málo. Sežeň žárovičky, rozdělej to, vyměň žárovičky (ideálně všechny, když už v tom budeš), zase to slož dohromady a uvidíš, že budou tlačítka zas svítit, jak zamlada Citovat
punkac Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 myslim, že jsou tři a světlo je vedené světlovody určitě vyměnit všecky žárovičky, protože nové budou svítit jasněji a hlavně ty staré jako na potvoru odejdou záhy po výměně a budeš to rozdělávat dvakrát Citovat
Ondra.fencl Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 no mě nesvítila jedna..... to vím... ale když jsem se pokoušel u toho kluka vyměnit ten panel, tak od té doby nesvítí.... nemyslím si že by to bylo žárovkama... ale i kdyby tak je koupím.... jen jsem všude narazil na tyhle LED žárovky... které svítí oranžově ( bíle ) už mám takové hodiny :(všechno svítí červeně a jenom hodiny mám do oranžova.... mám tam tu LEDku.... s nikfr jdrm u nád nesehnal normální jen žárovky..... a mám pocit že tam jsou čtyři žárovky ale možná tři... nejsem si jist!! Každopádně je zajímavé že ten display svítí a ostatní ne.... a z ničeho nic.... jen jedna nesvítila.... a když jsem vyměňoval ten panel klimy tak to přestalo svítit,,, PS: sorry za chyby... mám v sobě šest plzní a osm becherů [upravil dne 20/9/09 Ondra.fencl] Citovat
sponny Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Čau. No já bych na tom nic zvláštního neviděl. Tyhle žárovky praskají jakmile se s nima pohne. Takže když např. budeš měnit jednu žárovku v palubce, tak při manipulaci s palubkou ti jich na 99% popraská několik dalších. Jakmile jsou jednou žárovky napálený tak prostě praskají. Tak to prostě je. Takže to taky vidim na ty žárovky. Citovat
Slayer Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 ... já je kupoval v prodejně s elektromatriálem. U nás je to prodejna GM Technic..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.