Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Jakási čína....je tam DVD,čtečka karet, USB, AUX, TV Dvb-t , TV analog......myslím že dobrý ne....samo že je k tomu i externí čidlo dálkového ovladače......;););):aut

iba jedna otazka:

je to nejaky box alebo prenosny DVD prehravac s displayom?

zhanam nieco dez displaya (ved naco...), ale zatial som na nic podobne nenatrafil :(

mozno hladam zle :(

Odesláno

Nemusí byť na 220V. Existujú prehrávače origo do auta na 12V. A aj tie na 220V majú v sebe trafo na nižšie napätie typicky 12V ako je to v PC mechanikách, čiže teoreticky by sa dali použiť.

Odesláno

jo to by taky mohlo být ale jakmile do něj zasáhneš a odpojíš mu trafo a budeš to hnát rovnou na těch 12v přijdeš o záruku a samotná funkčnost je taky bez záruky.

Dá se to najít i na Aukru viz toto http://www.aukro.cz/item749431797_zenec_ze_080dvd.html

Máš to bez práce a připravený na 12V.

Dál je taky dobrý koukat na to aby měl externí snímač dálkového ovládaní. Ty by chtěl mít furt otevřený kastlík aby sis mohl pustit film? Viz foto od Přemy

Odesláno

Další otázka (asi na Přemu,ale kdo ví ať odpoví)jak vyndat displej potřebuju pro PP205 vyfotit zadek ať mi odpoví jestli to dokáže odbloknout

PS.Přemo psal jsem ti SZ

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Další otázka (asi na Přemu,ale kdo ví ať odpoví)jak vyndat displej potřebuju pro PP205 vyfotit zadek ať mi odpoví jestli to dokáže odbloknout

PS.Přemo psal jsem ti SZ

Nedříve musíš vyndat rádio (povolit 2x torx10 a vysunout), potom musíš vyndát rámeček kolem displaye (ten je tuším dole chcen na šrouby a nahoře pouze zacvaknut) No a máš volný přístup k displayi. Ten je v rozích přiroubován čtyřmi šrouby, ty povolíš a display je tvůj. Ze zadu je dvojice konektorů (Klasika + optika) toť vše práce na 5min.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...