oddie Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Možná už tu takové téma někde je, předtím jsem se o to nezajímal, ale vzhledem k tomu, jak rychle vývoj jde, by už stejně asi nebylo aktuální. Tedy, zajímá mě výše uvedené, a to s rozlišením displaye pokud možno 640x480 a vyšším. Nějaká doporučení, kdo to máte jako hobby a vyznáte se? edit: přidám přeci jen ještě popis, co se od toho očekává. Telefonování - asi jasné podmínka dlouhá výdrž, ne nabíjení obden. Internet - na to klasické prohlédnutí mailů a zjištění, co kdo zas na Peugeot-clubu zase psal za blbosti Přes datový tarif i wifi. GPS a mapy - použitelnost nějaké rozumné navigace s rozumnou aktualizací a dostupností dat - mio3, iGo, TomTom..., a dále použitelnost a možnost stažení turistických map. A to pro provoz v offline verzi, nějaká možnost spuštění google maps přes přístup k internetu nebo něco podobného mě ani trochu nezajímá. Mám to pro použití i v oblastech, kde vůbec žádný signál mobilních operátorů široko daleko není, případně datové služby neposkytují, takže mě zajímá jen to, co si mohu předem stáhnout doma a nahrát na kartu. [upravil dne 9/20/09 oddie] Citovat
Fr3sh Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/htc-touch-hd-blackstone/sc-63-c-1-ci-10564/default.aspx Citovat
Fr3sh Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Koukám že jsem se shodl s Mikem, já mam sice Iphone a internet zdarma a mam tam navigaci Igo, tedka vyjde TomTom, ale nemá to rozlišení co požaduješ Citovat
wooody Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 já mám htc diamod 2 a max spokojenost, je to jako mobil, gps modul to ma v sobe, staci hodit soft a internet si aktivovat u operatora nebo pres wifiakorá displej to má 480x800 tu je [upravil dne 20/9/09 wooody] Citovat
Marlin Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 já mám sony ericsoon C702 a taky je v něm tohle vše obsaženo. Jenom diplej je nomrální velikosti. Citovat
brutall Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Já můžu doporučit Samsung Omnia. Rozlišení displeje není 640×480, ale dostaneš k němu ROUTE 66. Mě vyhovuje. Citovat
oddie Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 Dík za ohlasy, do prvního příspěvku jsem doplnil ještě co se od toho zhruba očekává. Citovat
shwaara Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Taky doporučuju HTC. Jen s tím nabíjením je to slabší. Velký display + nonstop net žere dost baterku. No a když zapneš GPS, máš ji během 5h pryč celou ;-) Citovat
brutall Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 baterka bude asi problém u všech modelů a značek Citovat
Blizzard Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 mám SonnyEricsson Xperia. V podstatě to má taky vše co potřebuješ, jen po tý baterce u takhle vybavených hraček nesmíš chtít zázraky. Když Budeš mít vypnutý displej a v podstatě to mít jen jako telefon, vydrží hodně dlouho. Jakmile začneš používat GPS (cca 5h), Bluetooth, wifi, tak to jde do kopru. Ta navi je tam pokud jdeš na vícedenní tůru jen jako nouzovka ve smyslu nevim kde jsem a kam jít, tak se kouknu a chytnu směr. Citovat
wooody Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 tom tom todle vyřeší......... sice malinko nelegálně většinou.... Citovat
punkac Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 mám takové sranda řešení na cesty, používám ho na své stařičké N70, mám v batohu normální akumulátor, co se používá v EZS ústřednách, něco takovéhok tomu připojenou nabíječku do auta a taky to jde, váží to jako jedna 1,5 litrová láhev s pitím je to amatérské ale dostačuje to perfektně, měl jsem to týden ve Slovenském ráji ve stanu a vždy to všecko (mobil plus gps modul) dobilo perfektně, výdrž týden, nabíjel jsem to doma autonabíječkou Citovat
oddie Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 Samozřejmě nepředpokládám, že bych to s sebou tahal permanentně zapnutý. Nechodím do divočiny proto, abych čuměl na displej. Na druhou stranu jsem docela zvyklý na výdrž staré N6310i, takže leckteré dnešní výdobytky, co se musí nabíjek každý den, aby tak nějak ten den přežily, to taky nemusím. Očekávám výdrž pro běžný provoz (jako telefon, se vším ostatním vypnutým) aspoň 3 dny, co se týče tahání do terénu, tak se to GPS zapne vždycky jen na chvilku. Hlavně ale kladu důraz na ty offline mapy, turistické apod., ale prostě aby se daly uložit předem někam na kartu či do vnitřní paměti, ne že se bude dát zobrazit jenom nějaká mapová aplikace přes internet, to mě nezajímá ani za mák. Ten SE C702 je taková hezky levná kombinace, umí to? Nebo budu muset pořídit ten Blackstone apod? Citovat
Rotorhead Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Pridam svoji zkusenost. V podstate jsem mel stejne pozadavky jako Oddie. Koupil jsem Nokii E52, ktera mela vse co je v zadani. Pri castem telefonovani, SMS a pouziti Wifi odhadem cca 5-10 min. denne vydrzela vice jak pet dni, mozna tyden. GPS jsem nemel sanci moc vyzkouset, nebot Nokia mapy mne nenadchly, a jine jsem behem trech tydnu co jsem telefon pouzival nesehnal. Nakonec jsem telefon vratil prodejci, nebot mne znacne vadila velice nizka hlasitost vyzvaneni a hlasiteho reproduktoru, to vse samozrejme nastaveno na maximum. V aute za bezneho provozu s autoradiem nebylo slyset ze telefon vyzvani, coz se mi stalo nekolikrat. (I kdyz pri prehravani Mp3 byla hlasitost vice nez dostatecna) Citovat
hudy Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 Ja uz tak 5 let ficim na HTC, ted Touch pro a jsem vzdy spokojen. A pokud nekoho tahle znacka a WM zacne bavit, tak podpora xda-developers je skvela!! Citovat
Guest MMMMM Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Já mám objednánu E52 a doufám že nový SW vyřeší všechny neduhy, byl jsem trochu limitován operátorem a volbou, takže jsem si moc nemohl vybírat. Splňuje vše Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Původně zaslal: oddie Samozřejmě nepředpokládám, že bych to s sebou tahal permanentně zapnutý. Nechodím do divočiny proto, abych čuměl na displej. Na druhou stranu jsem docela zvyklý na výdrž staré N6310i, takže leckteré dnešní výdobytky, co se musí nabíjek každý den, aby tak nějak ten den přežily, to taky nemusím. Očekávám výdrž pro běžný provoz (jako telefon, se vším ostatním vypnutým) aspoň 3 dny, co se týče tahání do terénu, tak se to GPS zapne vždycky jen na chvilku. Hlavně ale kladu důraz na ty offline mapy, turistické apod., ale prostě aby se daly uložit předem někam na kartu či do vnitřní paměti, ne že se bude dát zobrazit jenom nějaká mapová aplikace přes internet, to mě nezajímá ani za mák. Ten SE C702 je taková hezky levná kombinace, umí to? Nebo budu muset pořídit ten Blackstone apod? SE C702 stahuje mapy z internetu, takže žádná sláva. Recenze [upravil dne 21/9/09 Radek Hurvajz] Citovat
Rotorhead Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 no SW na E52 jsem taky zkousel aktualizovat pres Nokia Updater, ale problem to nevyresilo.... [upravil dne 21/9/2009 Rotorhead] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.