peugeot09 Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 No jo. Hele Vořechu, tak ten víkend padá. Pracovní povinnosti se (díky bohu) přesunují pravděpodobně až na víkend další. Jestli budeš mít někdy přes týden cestu kolem Týna, Tábora, nebo někde tady okolo, tak to napiš předem. Nějak žu to uděláme. [upravil dne 25/9/09 peugeot09]
MrVain Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Ja sa prikloním k tym subwoferom ja používam pasívny dexon scs 2203 s citlivosťou 92db, a hrá od 26Hz:super a zatial spokojnosť http://data.dexon.cz/profily/au01_03a.jpg
Šalda Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 to je právě to co nesnáším,jen basy a nic víc:bojim A nejvíc se mě líbí ta poslední věta v tom tvým odkazu: A na silnici je pak dřív vidíme než slyšíme:aut
peugeot09 Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 O citlivosti 92dB si tahle mrdka může nechat jenom zdát. Realita je 86dB/1W se šílenými parametry. Od 26Hz zahraje, ale s poklesem o 50dB, takže tuhle frekvenci ve výsledku neslyšíš. I při psaní příspěvku na forum je vhodné zapojit mozek. Tady jsem někde vyhrabal dřívejší fotku svojí miniatury, kterou nabízím. Jenom je ta bedýnka v téhle chvíli už nějaký ten týden komplet zakitována a potažena černým zátěžovým kobercem. Je to focený v kufru 206ky. Za bordel sorry, tenkrát to byl ještě testovací provoz. Zahraje s poklesem o 3dB 35Hz. Je to tak nejen na začátku odsimulováno, ale i dle simulace postaveno, změřeno, doladěno. [upravil dne 26/9/09 peugeot09]
Guest Lubk0 Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Peugeot 09 ty si pripad ... Tak tu vsade prezentujes, aky mas dobry sub, aky je uzasny, jak nic pocut vonku neni ale vnutri je to lahodka, priam cakam kedy napises, ze vie aj lietat a da sa poskladat do penazenky ... Nejvic mne zarazi, ze to chces dat do rukou nejakyho schopnyho cloveka, ktory to napoji na dobry zesik, a bude to mit v kvalitni audiosoustave. Zaroven si ale dobre se*es do huby, protoze ho tu nutis cloveku, ktery se do \"autohifi\" nerozumi ani bodku, radio ma JVC a repro GRUNDIG. Uz snad jen to hovori, na jake profesni urovni s audiem tenhle uzivatel je. Dale pise, ze chce do toho dat cakem prask 3000 Kč.... Tipuji, ze ty mu to pod 1500 Kč neprodaš (urcite to bude este vic, ale o cene si nehovoril), a to chces, aby si za zvysnych 1500 Kč danej človek koupil \"kvalitny\" zesilovač, a kvalitny kabelaž na napojeni od baterie a prenos signalu ? Protže sam si to napsal, že ho daš jen nekomu, kdo ho napoji na kvalitny zesik a pod ... Sorry, ale tyhle veci se križuji. Danej človek, co tady žada o radu, je auto hifi maximalnej laik, a tve predstavy vubec nesplnuje. Pak se ale divim, že mu woofer stale vnucuješ. A povim ty holou pravdu. Když si budeš zákazníky vybírat podle toho, jak se tebe pačia, a jak budu nakladať s tvojim zbožím, tak holt kamaráde v živote vela nevydelas. Podle mne je to tak, že tvuj woofer ešte nikdo nechtel Pretože ho krvopotne nukaš v každom vlakne. Orech a k tvojej otazke. Vyber si čo chceš, je to na tebe Woofer ty spravi určo lepšie basi, ako ovali. Ale musiš ratat s tym, že zabere v kufri misto, že bude treba kabelaž 1 drat priamo od baterky, 1 kostru v kufru, 2 signalove kable od radia a 1 remote kabel od radia ktory bude tento zazrak pustat. Ked nebudes mat vzadu ovaly, taktiež ludia co budu sedet vzadu, moc s tej hudby mat nebudu. Budu viac pocut Sub, ako predne repro ... Kvalitne ovaly ti tiež zahraju, napriklad nejake od Sinusu. Ale tie basi, to určite nebudu. Zase ich predurčuje jednoducha montaž, bez dodatečnich tahani kablu, a jednoduše nezavadzaju. Najlepšie, je mat obe. Pokial si maš vybrať, je treba urobiť kompromis...
peugeot09 Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Lubk0 ty si jdi radši zapálit, už z toho nedostatku nikotinu píšeš nesmysly. Nikomu nic nevnucuju, pouze se snažím Ořechovi doporučit řešení \"za málo peněz hodně muziky\". Ořech mi může kdykoliv napsat, že o nic takového nemá zájem a já mu můžu slíbit, že už mě v tomto threadu neuvidí. \" A povim ty holou pravdu. Když si budeš zákazníky vybírat podle toho, jak se tebe pačia, a jak budu nakladať s tvojim zbožím, tak holt kamaráde v živote vela nevydelas. Podle mne je to tak, že tvuj woofer ešte nikdo nechtel \" To je čistě tvoje pravda slovenský bratře. Na tvůj zbylý duševní pr*jem nehodlám reagovat, byla by to pro mě akorát ztráta času.
Šalda Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Lubk0----:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super Takhle výstižně bych to nenapsal ani já:super
Guest Lubk0 Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Původně zaslal: peugeot09 Lubk0 ty si jdi radši zapálit, už z toho nedostatku nikotinu píšeš nesmysly. Nikomu nic nevnucuju, pouze se snažím Ořechovi doporučit řešení \"za málo peněz hodně muziky\". Ořech mi může kdykoliv napsat, že o nic takového nemá zájem a já mu můžu slíbit, že už mě v tomto threadu neuvidí. \" A povim ty holou pravdu. Když si budeš zákazníky vybírat podle toho, jak se tebe pačia, a jak budu nakladať s tvojim zbožím, tak holt kamaráde v živote vela nevydelas. Podle mne je to tak, že tvuj woofer ešte nikdo nechtel \" To je čistě tvoje pravda slovenský bratře. Na tvůj zbylý duševní pr*jem nehodlám reagovat, byla by to pro mě akorát ztráta času. Nehodlas reagovat jen proto, jebo naznas odpoved... Nebo znas, ale bojis se ji napisat. Vysvetli mi teda jen ten jeden jedinej rozpor Chces to dat do ruki niekom schopnemu, co to audio odceni, da to na kvalitny zosik, a zaroven to nukas orechovi, ktory je pravi opak tvojej predstavi. Tak mi to teda vysvetli, a ja se ty verejne omluvim ... Nevidim to takto bohuzel jen ja, ale snad skoro vsichny na tomhle foru ... Kde otvorim tema na sub, tam ho ty nekemu ve vlakne noukas, a popisujes jakej je skvelej, jakej je bombovej a kvalitnej ... Orech ty priamo nenapisal, ze ta tu nechce, ale hned na zacatku napsal, ze dakuje za nabidku, ale do tabora se nechysta. Pak si mu zacal hovorit, ze prehlizi tve rady, a pak, ze je uplnej \"trouba\" kdyz i po tem , co si mu ponukol a povedal, chce dat do zadu ovali. Prepac, ale mne toto, pripada ako vnucovanie... Muzes mat prax jakukolvek, mozes sa vyznat akokolvek, ale pokial budes na ludi udrziavat pristup, aky mas, tak vzivote na to nevydelas, a ni nic podobnyho. Kdyby na mne, ako prodejce, odbornik atd, vystupoval takhle, tak bych si od neho nekoupil ani prdlajz. Nejhorsi sou lidi, co se tvari, ze snedli celou prdel sveta, a nikdo na nich nema. V tvem pripade snad ani vyrobci tech repraku na tebe nemaj, pretoze kazdy tebou potrebuje doladit... Takovejhle pristup ty tovar, ani sluzby bohuzel neproda... Nevim ci by se ty to zacalo libyt, kdyby si prijel do obchodu, chtel koupit treba lednici, a nejakej mach prodejce by zacal do tebe takhle hustit, ty bys nemnel ani sajn o lednicich, a jeste by ti povedal, ci ses trouba, ze chces jinou jakou ty on ukazuje. Kdybych mu nevynadal do \"....\" tak bych minimalne hned odjel dal... A k cigaretam, neboj se ty nic, ja si pudu zapalit, kdy budu mit na to chut, a ne kdy mne \"nekdo\" bez \"argumentu\" tam posle
Guest Lubk0 Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Jinak na margo argumentu, a prodejnosti tviho woofro este muzeme pozret i takhle. Dna 22,7,2009 si psal v tvem vlakne v inzerci nasledujici \"Honem lidičky, nepropásněte svoji životní šanci. Tato nabídka tu nebude věčně. Klidně i nezávazný poslech je možný v Táboře a okolí. \" A pak dna 25.7 ze uz sou 3 vazny zajemce... Nepresli uz nahoodu 3 mesice ? Nebo jich mas snad na sklade 10 ? Verim, ze kebyze zmenis pristup, sub je davno prec. Ale poradit si nedas ... Tak to je holt smola ...
peugeot09 Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Sice tím strávím další spoustu mého drahocenného času, ale čert to vem. Vezmu to hezky postupně, ať nejsem nařčen z toho, že se záměrně vyhýbám komplexní odpovědi. Chces to dat do ruki niekom schopnemu, co to audio odceni, da to na kvalitny zosik, a zaroven to nukas orechovi, ktory je pravi opak tvojej predstavi. Nechápu, co tím myslíš. Celou dobu doporučuji Ořechovi subwoofer s extra zesilovačem, tak jakýpak rozpor. Nabídl jsem mu, že mu bedýnku nezávazně předvedu v akci, ať se pak může rozhodnout, zda je to opravdu to co chce, nebo nikoliv. Tak mi to teda vysvetli, a ja se ty verejne omluvim ... Nevidim to takto bohuzel jen ja, ale snad skoro vsichny na tomhle foru ... Tak mi to teda vysvetli, a ja se ty verejne omluvim ... Nevím za co se mi chceš omlouvat. Kdo konkrétně je myšlen pod slovem \"všichni\"? Kde otvorim tema na sub, tam ho ty nekemu ve vlakne noukas, a popisujes jakej je skvelej, jakej je bombovej a kvalitnej ... Možná to tak opravdu je...možná by nebylo od věci si udělat výlet do Tábora. Zatím se všem, kdo si ho třeba jen na chvilku poslechli, líbil. Mě rovněž. Snažím se prodat kvalitní věc za kvalitní peníz do kvalitních rukou čistě z toho důvodu, že už mám jiný subwoofer. Muzes mat prax jakukolvek, mozes sa vyznat akokolvek, ale pokial budes na ludi udrziavat pristup, aky mas, tak vzivote na to nevydelas, a ni nic podobnyho. Kdyby na mne, ako prodejce, odbornik atd, vystupoval takhle, tak bych si od neho nekoupil ani prdlajz. Nejhorsi sou lidi, co se tvari, ze snedli celou prdel sveta, a nikdo na nich nema. V tvem pripade snad ani vyrobci tech repraku na tebe nemaj, pretoze kazdy tebou potrebuje doladit... Takovejhle pristup ty tovar, ani sluzby bohuzel neproda... V tom se pleteš. Snažím se každému co možná nejkomplexněji poradit, předložit argumenty, proč je to, či ono lepší...mám nějaké znalosti a zkušenosti, o které se s méně znalými rád podělím. S lidmi kteří se snaží prosadit svůj názor na věc rád svoje názory konfrontuji, ale dost mě pak mrzí, když se hnedka utíká k OT, protože druhá strana nechce uznat (ani po tuně věcných argumentů) že je její argument špatný. Orech ty priamo nenapisal, ze ta tu nechce, ale hned na zacatku napsal, ze dakuje za nabidku, ale do tabora se nechysta. Pak si mu zacal hovorit, ze prehlizi tve rady, a pak, ze je uplnej \"trouba\" kdyz i po tem , co si mu ponukol a povedal, chce dat do zadu ovali. Ano. Ořech poté napsal, že jezdí někam k Týnu a že si to rád poslechne. Nevim ci by se ty to zacalo libyt, kdyby si prijel do obchodu, chtel koupit treba lednici, a nejakej mach prodejce by zacal do tebe takhle hustit, ty bys nemnel ani sajn o lednicich, a jeste by ti povedal, ci ses trouba, ze chces jinou jakou ty on ukazuje. Kdybych mu nevynadal do \"....\" tak bych minimalne hned odjel dal... Jak už jsem napsal výše, u věcích, o kterých vím absolutní prd (třeba právě auta) se vůbec nehádám a jenom přijímám názory ostatních, ale k věcem o kterých něco vím, se samozřejmě rád a věcně vyjádřím. K tomu příkladu s lednicí snad jen řeknu, že absolutně není analogický k situaci v tomhle threadu. Opravdu z toho musíme dělat takovou telenovelu? K druhému příspěvku: \"Honem lidičky, nepropásněte svoji životní šanci. Tato nabídka tu nebude věčně. Klidně i nezávazný poslech je možný v Táboře a okolí. \" A pak dna 25.7 ze uz sou 3 vazny zajemce... Nepresli uz nahoodu 3 mesice ? Nebo jich mas snad na sklade 10 ? Verim, ze kebyze zmenis pristup, sub je davno prec. Ale poradit si nedas ... Tak to je holt smola ... Lubk0, dle svého způsobu vyjadřování mi občas přijdeš jako psycholog. Pokud víš, jak mám změnit přístup při prodeji, tak poraď. Předložil jsem již spoustu argumentů, subjektivních i objektivních příspěvků...zatím jsem měl několik zájemců, ale nejednalo se vyloženě o vážné zájemce. Nabízím férový přístup s osobním poslechem, co víc mám ještě nabídnout? Adminům se za dlouhý příspěvek mimo téma omlouvám, ale myslím, že v tomhle případě je namístě. [upravil dne 26/9/09 peugeot09]
MrVain Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Původně zaslal: peugeot09 O citlivosti 92dB si tahle mrdka může nechat jenom zdát. Realita je 86dB/1W se šílenými parametry. Od 26Hz zahraje, ale s poklesem o 50dB, takže tuhle frekvenci ve výsledku neslyšíš. I při psaní příspěvku na forum je vhodné zapojit mozek. Tady jsem někde vyhrabal dřívejší fotku svojí miniatury, kterou nabízím. Jenom je ta bedýnka v téhle chvíli už nějaký ten týden komplet zakitována a potažena černým zátěžovým kobercem. Je to focený v kufru 206ky. Za bordel sorry, tenkrát to byl ještě testovací provoz. Zahraje s poklesem o 3dB 35Hz. Je to tak nejen na začátku odsimulováno, ale i dle simulace postaveno, změřeno, doladěno. [upravil dne 26/9/09 peugeot09] Skus zapojit mozok aj ty, ak predavaš doma vyrobeny subwofer to je tak isto ak by si dal inzerát predám doma vyrobený farebny televízor Tie udaje som si nevymyslel,takto ich udáva výrobca
Orech304 Odesláno 27. září 2009 Autor Odesláno 27. září 2009 No tak to jsou mi pěkný romány, a to jsem se chtěl jen dovědět jestli jsou lepší ovály nebo woofer:D. Ale konečně jsem se taky dověděl, co bych k tomu wooferu vše potřeboval. Zatim mi to nikdo nenapsal, ale díky lubko, teď už asi o wooferu přestanu uvažovat. Když koupím woofer za 2200,- tak se vším ostatním se asi do 3000,- nedostanu. A to mi peugeot neřekl. A to jsem se na to ptal
Šalda Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Já bych tohle téma raději zamčel, nebo se to ještě změní na rvačku:D Myslím že Ořech si už mohl udělat obrázek co je pro něj lepší..........
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 No ono by stačilo zamknout Peugeota09 a byl by tu klid. Někde se tu chce něco dozvědět a dozví se akorát že je tu jeden co ví všechno a jecho superbednička hraje uplně nejlíp a ostatní jsou jen podřadný smetí. Peugeot09 prosím tě už tady v tom vlákně na nic nereaguj, leda by byl dotaz vedený přímo na tebe, jinak to tu budu muset zamknout za osobní napadání a neslušný chování. Osatní prosím aby se vyjadřovali k věci a nepsali romány. Dík [upravil dne 27/9/09 Radek Hurvajz]
peugeot09 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 V pořádku, já alespoň svůj čas budu moci lépe využít, než abych radil lidem, kteří si nejen nenechají poradit, ale navíc o audiotechnice jako takové nic nevědí. Jinak koukám jako blázen na reakci p. Hurvajze... Rvačka? Kdy a kde?
Radek Hurvajz Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Moje reakce je čistě z postu moderátora;)
Orech304 Odesláno 27. září 2009 Autor Odesláno 27. září 2009 Ahoj peugeot, kolik tedy ještě budu muset investovat abych mohl připojit tvůj woofer??
peugeot09 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Ořechu, pokud budeš chtít poslouchat něco, čemu se říká \"basy\", pak budeš potřebovat minimálně: kabel + od baterky (počítej alespoň s 8, spíše 10mm průřezem) kabel - od baterky (totéž jako v předchozím případě) kabel na REM od rádia (tady stačí i 1,5, spíše 2,5mm) nějaký ten zesilovač Téhle investici se v případě, že chceš poslouchat \"basy\" opravdu nevyhneš. Výsledek bude x krát lepší než v případě použití dvou oválů do plata za použití koncového stupně v autorádiu. [upravil dne 27/9/09 peugeot09]
Orech304 Odesláno 27. září 2009 Autor Odesláno 27. září 2009 Tak se nám cena určitě přehoupne přes 3000,- co???
Recommended Posts