Guest minimaxa Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 Policistovi stačí, když se podívá na sklo u světlometu a když není úplně blbej, je mu hned jasno Citovat
HOFA Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 Tak já jsem udělal ještě jeden pokus. zase za ty love,proč ne http://nv.aukro.cz/item749446882_xenon_zarovky_h7_100w_homologace_nejlevneji.html Citovat
HOFA Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 To máš v mlhovkách ,já chci svítit klasickou lampou. A kolik tě to stálo ty H1 ? Citovat
MJSytic Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: HOFA Tak já jsem udělal ještě jeden pokus. zase za ty love,proč ne http://nv.aukro.cz/item749446882_xenon_zarovky_h7_100w_homologace_nejlevneji.html Ty woe, to by mě zajímalo, na co to tu homologaci má Určitě ne na to, aby to bylo ve světlech určených pro 55W žárovky:D Už se \"těším\", až budeš psát, že se ti připekly paraboly, resp. že se ti ta modrá barva ze žárovek oloupala dovnitř do světel Edit: Už jen ta čeština v inzerátu značí, že prodávající je skutečně odborník [upravil dne 23.9.09 MJSytic] Citovat
HOFA Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 Prodávající je Polák,tak proto ta Čeština zřejmě,ale doufám,že nebude alespoň tak zlomyslnej jako ty a nebude mi přát připeklý paraboly a oloupaný halogeny Citovat
Sobol Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 MJSytic má pravdu.. žárovky které jsi tady dal v linku mají 100W.. na elektriku je to velká zátež, může to vyhořet, nehledě na paraboly- u starších aut se začnou loupat, u 207čky bych hádal změna barvy díky tak vysoké teplotě jakou se rozsvítí ty žárovky.. Citovat
antal Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 HOFA ja by som ich tam teda nedal,už len preto že su 100wat.A s tou homologáciou teda neviem...možno v Polsku... Citovat
antal Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Ja skusim objednat tie čo sem dal \"zero\" Citovat
MJSytic Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Původně zaslal: HOFA Prodávající je Polák,tak proto ta Čeština zřejmě,ale doufám,že nebude alespoň tak zlomyslnej jako ty a nebude mi přát připeklý paraboly a oloupaný halogeny To že je to Polák jsem přehlédl. Za to se omlouvám. Ale co se týká těch parabol, tak sis zřejmě nevšiml, že to těšení je v uvozovkách... Rozhodně nejsem ten typ, co by někomu přál jakékoliv poškození Jinak ty Narvy mě taky zajímají Citovat
zero00 Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 No tak 100W rozhodně také nedoporučuji (byvalý majitel mého BMW také použil 100W a mohu potvrdit že ten světlomet oprvdu zežloutne dost výrazně - musel jsem vyměnit celé lampy) a myslím si že výsledný efekt bílého či dokonce namodralého světla bude minimální. Ono i ty philipsy se honosí napisem xenon blue nebo něco podbného a jaká je realita už se tu probíralo. Na homologaci se vykašli, žádnej policajt ti nebude vyndávat žárovku ze světla a nebude zkoumat jestli je nebo není ok. Za mě jednoznačně NARVA - dokonce mají H1 myslím s teplotu světla 4500k. Jak je to z jejich živostností ukáže čas... Citovat
Ferry Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 ja mam dobry zkusenosti s Eufab Gold, mel jsem je drive v potkavacich, pote co jsem dal HID jsem je presunul do dalkovych a ve srovnani napr. s Osram Silverstar nebo Osram CoolBlue jsou daleko belejsi a blizi se tem xenonum, navic mely zaruku 3 nebo 5 let, takze kdyz mi vzdy po 2 letech praskly, dostal jsem novy zdarma Citovat
HOFA Odesláno 24. září 2009 Autor Odesláno 24. září 2009 Díky chlapi za názory a musím se přiznat k tomu,že tu watáž jsem prostě přehlídl,tudíž nákup na sklad bez použití,ještě jednou díky za připomenutí,nebudou zřejmě nikdy použity, a tobě MJ Sytic se omlouvám va nařčení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.