Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Policistovi stačí, když se podívá na sklo u světlometu a když není úplně blbej, je mu hned jasno :mrk

Odesláno
Původně zaslal: HOFA

Tak já jsem udělal ještě jeden pokus.

zase za ty love,proč ne ;)

http://nv.aukro.cz/item749446882_xenon_zarovky_h7_100w_homologace_nejlevneji.html

Ty woe, to by mě zajímalo, na co to tu homologaci má:myslim Určitě ne na to, aby to bylo ve světlech určených pro 55W žárovky:D Už se \"těším\", až budeš psát, že se ti připekly paraboly, resp. že se ti ta modrá barva ze žárovek oloupala dovnitř do světel :aut

Edit: Už jen ta čeština v inzerátu značí, že prodávající je skutečně odborník :D

[upravil dne 23.9.09 MJSytic]

Odesláno

Prodávající je Polák,tak proto ta Čeština zřejmě,ale doufám,že nebude alespoň tak zlomyslnej jako ty a nebude mi přát připeklý paraboly a oloupaný halogeny :super

Odesláno

MJSytic má pravdu.. žárovky které jsi tady dal v linku mají 100W.. na elektriku je to velká zátež, může to vyhořet, nehledě na paraboly- u starších aut se začnou loupat, u 207čky bych hádal změna barvy díky tak vysoké teplotě jakou se rozsvítí ty žárovky..

Odesláno
Původně zaslal: HOFA

Prodávající je Polák,tak proto ta Čeština zřejmě,ale doufám,že nebude alespoň tak zlomyslnej jako ty a nebude mi přát připeklý paraboly a oloupaný halogeny :super

To že je to Polák jsem přehlédl. Za to se omlouvám. Ale co se týká těch parabol, tak sis zřejmě nevšiml, že to těšení je v uvozovkách... Rozhodně nejsem ten typ, co by někomu přál jakékoliv poškození ;) Jinak ty Narvy mě taky zajímají :D

Odesláno

No tak 100W rozhodně také nedoporučuji (byvalý majitel mého BMW také použil 100W a mohu potvrdit že ten světlomet oprvdu zežloutne dost výrazně - musel jsem vyměnit celé lampy) a myslím si že výsledný efekt bílého či dokonce namodralého světla bude minimální. Ono i ty philipsy se honosí napisem xenon blue nebo něco podbného a jaká je realita už se tu probíralo. Na homologaci se vykašli, žádnej policajt ti nebude vyndávat žárovku ze světla a nebude zkoumat jestli je nebo není ok. Za mě jednoznačně NARVA - dokonce mají H1 myslím s teplotu světla 4500k. Jak je to z jejich živostností ukáže čas...

Odesláno

ja mam dobry zkusenosti s Eufab Gold, mel jsem je drive v potkavacich, pote co jsem dal HID jsem je presunul do dalkovych a ve srovnani napr. s Osram Silverstar nebo Osram CoolBlue jsou daleko belejsi a blizi se tem xenonum, navic mely zaruku 3 nebo 5 let, takze kdyz mi vzdy po 2 letech praskly, dostal jsem novy zdarma

Odesláno

Díky chlapi za názory a musím se přiznat k tomu,že tu watáž jsem prostě přehlídl,tudíž nákup na sklad bez použití,ještě jednou díky za připomenutí,nebudou zřejmě nikdy použity, a tobě MJ Sytic se omlouvám va nařčení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...