Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim pani,

rano o pol piatej som cestoval po nasej D1 a na tom slavnom useku trnava blava ma odfotil stacionarny radar...siel som asi 95 km/h na 80tke...viete mi povedat neikto ako budu dalej postupovat ci mi poslu predvolanie alebo sek alebo co? a ze asi aku velku pokutu mam cakat? diky

Odesláno

Asi dostaneš klepeta a čeká tě polní soud :) A teď vážně: Pravděpodobně ti pošlou předvolání, někam se dostavíš a oni ti musí dokázat, že jsi řídil ty ( ale to si nejsem jistý) a pak se projedná nějaký trest...

Odesláno

Taky ti možná nic nepošlou, nikam nepůjdeš, atd. Jak známo, lépe je se \"spravedlnosti\" vyhýbat. Alespoň u nás je to taková norma. ;)

Odesláno

tak pocul som uz vselijake nazory...ale ako mi to chcu dokazat :) foto je urobene odzadu to som si isty ze ekd som bol pred tou audinou tak ma cvakla...oni stali v odstavnom pruhu..200 metrov pred nimi odstavena sanitka a zapnute majaky, tak som cumel ze co sa deje tam vpredu a audinku som uplne prehliadol az ked som siel okolo nej som zahamoval z nejakych 120 na tych 95...:) inak by to bolo mastne

Odesláno

dostaneš pekne predvolanie kvam na oddelenie dopravnej policie zaplatiš spravni poplatok 16e a + pokuta a budeš rad ked ti nezoberu papiere a to potom na preskušanie a to 167e + 16e za pripustne ku skuškam :aut:aut:aut

radar je nastaveny na + - 5km-h

:P

[upravil dne 15/9/09 Zila]

Odesláno

Myslim ze zily hovori o cistom SCIFI. Keby mu namerali aj 95 rovnych, tak ziadne preskusanie nehrozi...

U nas uz nemusia dokazovat kto sedel za volantom, u nas je uz \"OSOBA BLIZKA\" zrusena, tj by musel vyklopit, kto v tom aute siel, alebo by to cvakal sam ...

Taktiez je mozne, ze nikam nepojdes, 95 KM/H je tachometrovych, real bude pod 90 tkou, a pokial si pozres sadzobnik za rychlost tak zacina takto

1. Prekrocenie rychlosti o viac ako 10 km/h - 60 Eur

2. Prekrocenie rychlosti o viac ako 20 km/h - tusim 120 Eur ...

Do 10 neni ani stanovena, a pochybujem ze sa s tym budu zahadzovat :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...