Marcel505 Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Nejlíp zbrousit imbusák, pak na něj nasadit dlouhou tyč a povolit. Samozřejmě trochu to předtím poklepak, ale ne moc. Pokud to nepůjde, zkusit sika kleštěma nebo sekáčem naseknout zátku a pak sekat do toho naseknutí ve směru povolování... Každopádně pak tam dát novou zátku a dotáhnout s citem. Citovat
Fusion Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 A nesedí tam čirou náhodou ten čtyřhran na ráčně, na kterej se nasazuje gola? Je jich víc velikostí. Akorát to chce ten prodlužovací díl. Já sem to tak myslím dělal. [upravil dne 14/9/2009 Fusion] Citovat
21Grams Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Původně zaslal: Fusion A nesedí tam čirou náhodou ten čtyřhran na ráčně, na kterej se nasazuje gola? Je jich víc velikostí. Akorát to chce ten prodlužovací díl. Já sem to tak myslím dělal. [upravil dne 14/9/2009 Fusion] Ved aj mne sa zda...bud 1/4 alebo 3/8...a mozno ani predlzovak nieje treba Citovat
Buback Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Tak prodava se primo redukce na gola klic a aji klic z onou stran ctyrhran. Oboji stalo 4e. Kua ten clovek co menil olej predemnou to utah tak fest ze sem potocil aji tu nasadu na gola klic Ale uz je to povoleno a motor se hreje Jo a rozmer je 8mm Citovat
EXI.60 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Nejlíp zbrousit imbusák, pak na něj nasadit dlouhou tyč a povolit. Samozřejmě trochu to předtím poklepak, ale ne moc. Pokud to nepůjde, zkusit sika kleštěma nebo sekáčem naseknout zátku a pak sekat do toho naseknutí ve směru povolování... Každopádně pak tam dát novou zátku a dotáhnout s citem. imbus brousit nemusíš.naklepl jsem tam kladivem tonáckej imbus 8mm a v pohodě povolíš.pokud má někdo starej,tak sjet na brusce trochu dvě hrany.Jinak před povolením výpušták kladivem poklepat. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 až vyměníte olej,tak zase dorvat do bezvědomí... Citovat
brutall Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Videl jsem povolenej šroub na vaně, kterej byl dorvanej, ale s celou klecí:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.