Bedeka Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Caute panove, mam dotaz ohledne 2 Din radia s DVD popripadne TV, vsiml jsem si ze maji specielni drat na kontrolu zatazene rucni brzdy, je jednoduche to obejit ze se bude tento kablik ,,napajet,, stejnim napetim jako spinac na rucni brzde, nebo se musi i nejak obchazet ridici jednotka? Pak, resi toto nejak policajti? Mam si to radeji dat na nejaky skryty vypinac, nebo je to muj problem? A posledni dotaz vyplati se kupovat EONON znacka, nebo si mam priplatit? Klidne doporucte neco jine, DVD a navi podminkou TV neni nutna... Diky a preji krasny den... Citovat
AnotherOne Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Ak tomu rozumiem dobre, dvd by malo prehrávať iba keď je zatiahnutá ručná brzda tj. auto stojí. V tom prípade jednoducho hoď ten kábel z rádia na kostru. Spínač ručky spína na kostru. Policajti s tým nebudú mať problém. Pozeranie videa za jazdy na rozdiel od telefonovania zakázané nie je. Citovat
hudy Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 jj dela se takovy bypass aby to slo za jizdy. Ale ja treba kupoval Kenwooda u znameho a ten uz je odblokovany,ale netusim jak? zrejme nejakou elektronickou cestou, ptz zadny kabely ztoho nemam a za jizdy hraju. Jo a Eononu bych se asi radsi vyhnul, nema moc dobre reference. Citovat
309GT Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Původně zaslal: AnotherOne Policajti s tým nebudú mať problém. Pozeranie videa za jazdy na rozdiel od telefonovania zakázané nie je. Nevím jak u Vás na Slovensku,ale tady koukat za jízdy na televizi nebo film nemůžeš (s vyjímkou cestujících na zadních sedadlech) a je to jedině dobře.Rozjeď se někde na 90km/h a pak se na 2-3 vteřiny koukni na rádio.Když se koukeš zpátky na silnici jsi úplně někde jinde;) Citovat
AnotherOne Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Kde? ZÁKON 361/2000 Sb. § 7 (1) Řidič nesmí a) předat řízení motorového vozidla osobě, která nesplňuje podmínky § 3 odst. 3, b) obtěžovat ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích ani jiné osoby zejména nadměrným hlukem, znečišťováním ovzduší, rozstřikováním kaluží, bláta nebo zbytečným ponecháním motoru stojícího vozidla v chodu, c) držet při jízdě s vozidlem v ruce telefonní přístroj nebo jiné hovorové zařízení, d) kouřit při jízdě na motocyklu, na mopedu a na jízdním kole, e) na druhém sedadle motocyklu přepravovat osobu mladší 12 let. (2) Řidič vozidla hromadné dopravy osob nesmí ve vozidle kouřit a za jízdy jíst a pít, bavit se s přepravovanými osobami a vpouštět je do prostoru vyhrazeného pro řidiče, rozjíždět se před uzavřením dveří a otevírat dveře před zastavením. (3) Řidič vozidla taxislužby a příležitostné osobní silniční dopravy10) nesmí při přepravě osob ve vozidle kouřit. (4) Řidič motorového vozidla o maximální přípustné hmotnosti převyšující 3 500 kg, zvláštního vozidla nebo jízdní soupravy musí jet ze svahu se zařazeným rychlostním stupněm. Řidič motorového vozidla o maximální přípustné hmotnosti nepřevyšující 3 500 kg musí tak učinit, jestliže to vyžaduje bezpečnost jízdy. Citovat
hudy Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 koukani na tv ci video behem jizdy ridicem je totalni blbost. Ja muzu,ale nedelam to!Fakt to odvadi od rizeni. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Původně zaslal: hudy koukani na tv ci video behem jizdy ridicem je totalni blbost. Ja muzu,ale nedelam to!Fakt to odvadi od rizeni. a to se dá zvládnout?? Citovat
309GT Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 No,zvládneš to tak maximálně poslouchat,jednou za čas (třeba na dálnici) mrknout koutkem oka,ale čumět na to za jízdy fakt ne:bojim Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Původně zaslal: 309GT No,zvládneš to tak maximálně poslouchat,jednou za čas (třeba na dálnici) mrknout koutkem oka,ale čumět na to za jízdy fakt ne:bojim vůbec jen ta myšlenka,že někdo na dálnici ,,po očku\'\' sleduje televizi nebo DVD mě fascinuje Citovat
wooody Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 tak ale spolujezdec se muze koukat ne preci?? Citovat
wooody Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 uakžte mi někoho kdo zvládne koukat na filma řídít...... takovej sebevrah snad nikdo nejni Citovat
309GT Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Když jedeš v kamionu po dálnici max.80km/h v koloně,tak zvládáš ledasco,minule jsem potkal zjeváka co si za jízdy smažil vajíčka:D Ale odsuzuju to,je to hodně velkej hazard:bojim Citovat
Aluška Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Někteří kamioňáci jsou jak praštění kladivem, nestačila jsem se divit, když jsem z autobusu koukala do kamiónu a řidič si vesele četl knížku, kterou měl položenou na volantu . Citovat
loque Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 No ja poznám jedného človeka čo každý deň absolvuje dosť veľkú vzdialenosť po diaľnici a zo začiatku zvykol za jazdy prečítať noviny ale že ho to už omrzelo, tak má teraz DVD a pozerá filmy Citovat
peugeot09 Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Já zase za jízdy konzumuji jídlo, ale dívat se na TV mi přijde fakt ujetý. Citovat
KingSpade Odesláno 13. září 2009 Odesláno 13. září 2009 tak jíst za jízdy něco malého nebo to mít v jedné ruce není zas tak těžký..to už máš jako kouření....jooo pokud ale nejíš guláš s 20ti knedlíkama na talíři kterej máš místo volantu:D:D Citovat
zidacekkk Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Zdar, tak je to takhle: zakázaný to je, nikdo to řešit nebude. Montovali jsem kamarádovi do civica toto http://www.elcar.cz/produkty_detail.php?id=2351 (old verzi) a pokud zapneš film, či videoklip, tak ti to napíše že je zakázáno se koukat na video za jízdy a pustí ti to pouze zvuk. Proto je vyveden kabel (zelenej) u kterýho je na konci svorka na kabel ruční brzdy. Ten spíná obvod ke kostře. Když ale necháš obvod zapojen furt, rádio to pozná a stejně ti video nepustí :-D proto se dělá baypass na vypínač, ten si vyvedeš třeba do kaslíku nebo kam chceš. Po ukázání textu stačí obvod sepnout a nechat sepnutý, rádio už po tobě nebude chtít zatáhnout ručku, ale po znovu nastartování ano. - to byl teda náš případ snad ti to pomůže Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.