Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte mam moznost kupit tieto kolesa a neviem ci tam budu pasovat.a aj vas nazor ci pojdu na to auto dakujem!

Disk: 8.5J 18\" 4x108 ET35.budu musiet ist podlozky aspon 2cm.prikladam aj foto.

[upravil dne 9.9.2009 jarco623]

post-0-14109609577283_thumb.jpg

Odesláno

Neblázni, osmnáctky kola na 406ku? :o Ztratíš pohodlí, protože gumy budou úzloprofilový a taky to bude tahák na policajty, protože to bude nápadný a do techničáku ti je nikdo nezapíše. Už s 16kama bývají problémy.

Odesláno

Neblázni....

8.5J je sakra široký na 406 a v 18\" to bude tak na pneu 235/30 R18... A i tak budeš mít problém to nacpat do podběhů... :myslim

Navíc ty podložky to bude chít asi i širší než 2cm...

Navíc to bude nápadný a to zrovna u vás na svk nebude asi nejlepší... :aut

Odesláno

ok nechcem ich.ja len ci by sa dalo je na nich dobra cena.islo aj oto ze mam v garazi zvysne r18 a pneu by som nemusel kupovat.ale mam tam 225-40-18.ok uzavtaram temu dam tam origo 17.diki za vase nazory.

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

pise ze su peugeot 307.dam to cez podlozky a budu ok???mali by byt

Jo, to je možný. Pokud jsou z 307 tak budou mít ET cca30, takže asi podložky 15-20mm. :myslim Čakom ti prozradí víc. :)

Odesláno

6000sk r18 bez pneu

9000sk r17 +pneu ale dojazd.origo kola.

ja som sa uz z cakom ohladom toho bavil.a maly by byt pohode.treba dat podlozky a pekne et bude take ake mi treba.teraz mam tiez podlozky 2cm.len molhy byt vacie,ale uz nebudu.

Odesláno
Původně zaslal: bonfire

jediný co mě od toho odrazuje je cena gum.. protože všechny 4 vyjdou tak na 20000kč:bojim

Na tom jsem taky zkončil... A ješte u pomyšlení na to, jak se mi auto nechce rozjet. :D

Odesláno

Já jsem svojí 406tku koupil se 17tkama BBS, 235tky pneu, jezdilo to jako traktor, ale jsou zapsaný v techničáku....

á propos kdyby někdo ty 17tky chtěl, mám je stále na chalupě na půdě.... :)

Odesláno

Jinak pro všechny, co nevěří....vejdou se:)

8.5 ET35 R18 v předu podložky 20mm vzadu 25mm

dsc00535.jpg

dsc00536o.jpg

dsc00537d.jpg

dsc00538zl.jpg

[upravil dne 10.9.2009 bostich]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...