Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek,včera jsem při zaparkování auta zjistil,že mi okýnko u spolujezdce nelze zatáhnout zpět,šlo pouze dolů.Ve snaze zjistit,zda nemám špatný ovladač v madlu jsem udělal zřejmě velkou chybu a prohodil jsem to s ovladačem ze dvěří řídiče,no a ted\' mi nefunguje ani jedno okno ani nahoru,ani dolů....:myslim

Nemáte někdo s tímto zkušenost?Co se mohlo podělat?Pokud by došlo k nějakýmu zkratu,mohla by to být pojistka?Děkuji za radu:papa

[upravil dne 10/9/2009 Béďa]

Odesláno

To že ti u spolezdce nešlo vytáhnout bude asi nejspíš přelámanými dráty mezi dveřma. Poté co jsi prohodil ovladače tak jsi mohl třeba spálit pojistku, to je první co zkoukni.

Odesláno

ak máš vypálenú poistku tak by ti s oknami nemal ísť aj zadný stierač a pri naštartovaní by ti malo svietiť dobíjanie.(tieto veci sú robené cez túto jednu poistku)

Ak nejde okno aj tak, tak ako je písané vyššie, je zlomený káblik v prechodke dverý. Veľmi častá závada na 306.

[upravil dne 9/9/09 marko306]

Odesláno

Je pravda,že již od koupi při otočení klíčku v zapalování do pohot.režimu mi nikdy nereagovalo okno spolujezdce ani na pravé či levé tlačítko u řidiče či spolujezdce pokud byly otevřené dveře řidiče,myslel jsem si,že je to nějak napojené na spínač vnitřního osvětlení,ale příliš smysl proč by to tak bylo,mi to nedávalo:myslim

Tak podle vašich rad to vypadá že houby spínač,ale spíše nalomení drát,který při otevřených dveřích neměl kontakt a při zavření dveří ano

Odesláno

NAZDÁREK CHLAPÁCI,TAK JSTE MĚLI PRAVDU!:superZAČAL JSEM SE SVAZKEM U PŘECHODKY NA ŘIDIČOVĚ STRANĚ,AŽ JSEM ZPŘÍSTUPNIL DEMONTÁŽÍ DVEŘÍ TAK JSEM OBJEVIL 2 TOTÁLNĚ PŘERUŠENÉ DRÁTY,BLBÉ BYLO,ŽE TO BYLO PŘERUŠENÉ PŘÍMO V MÍSTĚ,KDE JE TO ZALISOVANÉ ,TAK JSEM MUSEL DRÁTY OBŘEZAT OKOLO,PROTOŽE GUMA JE MĚKKÁ,ZALETOVAL JSEM A PO KONTROLE POJISTEK NEBYLA SPÁLENÁ POJISTKA 28,JAK JE V MANUÁLECH,PROTOŽE ZADNÍ STĚRAČ NORMÁLNĚ FUNGOVAL,ALE BYLA TO POJISTKA 29.A NAVÍC JSEM UŽ MYSLEL ŽE VE DVEŘÍCH ŘIDIČE MÁM ŠPATNÝ CENTRÁL,PROTOŽE ZLOBIL UŽ OD KOUPI PŘED ROKEM A PO OPRAVĚ DRÁTŮ MI FUNGUJE PERFEKTNĚ,TAKŽE JSEM ZABIL 2 MUCHY JEDNOU RANOU!:potleskTAKŽE DÍKY MARKO 306,P607 OLDO,DRIVERE:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...