jarco623 Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 ahojte mam taku specialnu otazku.chcel by som si urobit na 406 taky podtlak ze ked prehadzujem rychlost tak by to tak zosicalo.pocul som to najcastejsie na subaru impreza.dufam ze viete co myslim?? da sa to vobec urobit na 406??diki [upravil dne 6.9.2009 jarco623] Citovat
tom406 Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 syčení s blow off ventilu na atmosféře?? tomu se říká přetlak nikoli podtlak!! pokud chceš aby to mělo šmrnc soutěžního vozu co se týče zvuku tak nejlevnější varianta je obrovský otevřený vzd. filtr z molitanu ale ten taky stojí ranec. Citovat
dobrmik Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 ty máš asi namysli blow-off ventil??ktery upousti tlak z turba....někde na netu jsem to viděl...možna i na aukro to bylo..ale jinak to je na prd.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pdQWmrfADoY&feature=related Citovat
dobrmik Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 pe.tr:to si sem neměl dávat:aut to je daloko lepsi nez blow....to ci taky..:cool: Citovat
jarco623 Odesláno 6. září 2009 Autor Odesláno 6. září 2009 Původně zaslal: tom406 syčení s blow off ventilu na atmosféře?? tomu se říká přetlak nikoli podtlak!! pokud chceš aby to mělo šmrnc soutěžního vozu co se týče zvuku tak nejlevnější varianta je obrovský otevřený vzd. filtr z molitanu ale ten taky stojí ranec. a vedel by si mi dat nejaku fotku toho filtra?aby som mal predstavu ake by to malo byt.ono je to super zvuk a keby sa dalo tak to dat do 406 to by ma potesilo ja som skusal dat uz sportovy filter ale vobec to nemalo taky zvuk bolo pocut ked som naraz pridal plyn ako tam asi vcuclo vzduch ale to bolo vsetko. Citovat
jarco623 Odesláno 6. září 2009 Autor Odesláno 6. září 2009 inak tu je presne ten zvuk co som mal na mysli dam tu link.a ci take nieco sa da urobit? Citovat
309GT Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Jasně že se toho docílit dá Musíš koupit a napasovat turbo a k němu blow-off ventil:D Nebo si ten zvuk vypálit na CD a pouštět si ho za jízdy v autě Jinak asi ne:myslim Citovat
jarco623 Odesláno 6. září 2009 Autor Odesláno 6. září 2009 fuuu turbo asi nedam mozno ajj keby sa dalo peniaze nepustia.a keby iba ten ventil??? nemusim napalovat pustim si to v mobile a budem frajer Citovat
čakom Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Původně zaslal: jarco623 a keby iba ten ventil??? a kam ho tam dáš když nemáš turbo? Citovat
wooody Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Ten ventil ti odpousti tlak co je mezi turbem a klapkou, kdyz se klapka zavre pustenim plynu tak turbo porad ale tlaci vzduch a tento ventil ten pretlak odpusti, takze na motor bez turba to nijak nenabastlis..... To bys musel new auto nebo motor, a ted me napada delala se 406 s turbem? Nemysli ropaky Citovat
309GT Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Jo,dělal se 2.0 Turbo,ale byli to je jen 8v Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: 309GT Jo,dělal se 2.0 Turbo,ale byli to je jen 8v Přesně. Nebyl to tedy nejčastější motor. Dávali jej dost často do starého modelu do kombi. Ale třeba Miku tu má sedana. Citovat
309GT Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Tak tak,teď zrovna je jedna na prodej v Tuning magazinu,už je to novej model,sedan...pěkná,ale cenu netuším...nebo to bylo v autosport-tuningu:myslim Už v tom mám bordel:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: 309GT Tak tak,teď zrovna je jedna na prodej v Tuning magazinu,už je to novej model,sedan...pěkná,ale cenu netuším...nebo to bylo v autosport-tuningu:myslim Už v tom mám bordel:D No to si děláš srandu? Novej model jsem s 2.0T ještě nikdy neviděl. Prosím zjisti to a dej to sem nebo přes U2U. díííky:super Citovat
kovi306 Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 to by mohlo bejt zajmavý svezeníčko, a kdyby to byl 16V no OMG:bojim:super:super:super:papa Citovat
Miku Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Mám tento motor ( XU10J2CTE ) v old modelu , ale tento motor se podle informací z internetu vyráběl až do roku 2004 . Takže je to možné ( hodně jezdí v citronech ) Jinak jezdí s ním moje starší dcera a je velice spokojena (když se zmíním , že ho prodám , tak je zle ) Citovat
majty Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 este aby si stezovala... to musi bejt pekny povozenicko... ten 16v je pekne linej v nizkejch otackach Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.