Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mozna to nedavam uplne presne kam mam. No holt Pezoutek jeste ve stredu jezdil a uzival si sveta. Na Sardinii sice dojel, ale zpatky uz asi ne. Zacal hrozne kourit cerne, spatne startovat a a jit na tri valce proste no sehnal sem tu mechanika a laboroval laboroval a nakonec ho napadlo zmetrit tlaky. No a jeden valec ma 0. Takze motor umrel a predpokladam ze oprava se rovna nekolikanasobek ceny auta. Proto bych se chtel obratit na vas jako na odborniky jestli mi muzete poradit co by stal jinej motor nebo ci o nejakem nevite. Dekuju moc predem a ja sem Pazoutka vcera orval jak maly decko. No hotl co uz citovy vztah je citovy vztah.

Odesláno

no o žádném nevím..ale když se mě na mé 405ce podpálil válec kupoval jsem motor z vrakáče za 10 tisíc..no to bylo už před pár lety...myslím že se teďka dá sehnat za polovic tzn 5tisíc...

Odesláno

Ještě je tu problém v tom, že pokud je tam motor BDY, tak je takřka nesehnatelnej. Před půl rokem, když jsem řešil, jestli zkusím tu svou 1.6 dát dohromady, tak jsem obvolal X vrakovišť a nokde nic:(

Odesláno

Nedávno mi jeden malej dovozce aut z německa nabízel celou 1.6 bez papírů asi za 6 tisíc . Moh bych se zeptat jestli ji ještě má, pokud bys měl zájem.:papa

Odesláno

Pro PetrR ,

čauky měl bych motor z breaka,ale je to 2.0i benzín.Tak jestly by ti to pomohlo,tak se můžeme dohodnout.Navrhni cenu a není problém.Je to motor z r.90.Zdarec Martin \"Zlatonka\"

Odesláno

nevím jaké máš označení motoru ale našel sem kde se vyskytují motory 1.6 8v:

XU5JA / XU5JAZ 1.6-8V

115/105 koní (1984-1991)

Výskyt motoru: Peugeot 205GTi, Peugeot 309GTi, Peugeot 405, Citroen BX, Citroen ZX

Odesláno
Původně zaslal: Kloub

jaké je typové označení motoru 1.9TD 66kw rok 1994 ???? DHY nebo D8A nebo jak to je.......???

[upravil dne 5/9/09 Kloub]

je to DHY (XUD9TE)--dával se do 405tek od 08/1992--10/1995

Odesláno

Fredy a Zlatonko diky moc za help chlapi. Dejte mi prosim trosku casu. Jsem ted na te Sardini. Auto musim dotlacit na trajekt a z trajektu na pevninu. Tam ho nekde nechat jeste musim vymyslet kde abych se s nim jeste shledal a pak do republiky. Tady splasit nekoho kdo ma prives na auto nebo ridicak na to a vratit se pro auto a odvzt na privesu do CR. Jak se vratim do CR a trosku uklidnim a opadne adrenalin tak se urcite ozvu. Fredy muzes pripadne zjistit ci ta 1.6 je jeste aktualni? Ten muj motor by mel byt 1.6i 65kW / 88HP a ten typ co nema krokovy motorek podle serviceboxu. Diky moc zatim vsem za podporu a pomoc.

Odesláno

Kloub: Jak chceš diagnostikovat starej mechanickej diesel?:o:o:o Nemá řídící jednotku, protože ji ani nepotřebuje. Jestli tam máš konektor na diagnostiku, tak je ta kastle z benzína a je v ní původní elektrika.

Odesláno

ty čísla vám napíšu asi zítra, stejně by to můj foták nerozpoznal:D je na místě u nálevky brzdové kapaliny uplně v rohu pod plastem.

post-0-14109609535284_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsou tam bludy, protože na TD motor prostě a jednoduše diagnostika připojit nejde. Tahle jednotka je pro benzína a jen je otázka, k jakýmu motoru patří...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...