Marlin Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 O Italech se traduje ze maji silenou autoelektriku, ale kam se hrabou na Francouze...... ¨Mel sem rozbity auto,imbolimibizer nepoustel proud do palivoveho cerpadla, ode dnesniho rana, ted sem to spravoval se sousedem, a to takhle..... spravovali sme to tak, ze pojistku palivoveho cerpadla sme pripojili pres drat na + u bateky, abychom obesli imbomilibizer, a pak daly drat plyc, jenze to auto by potom melo zhasnout, ale po peti minutach nic..... tak sme to jeste nekolikrat zkusili,(pres ten drat, normalne to nechytlo) a pak sme udelali to, ze same za behu vytahli pojistku od palivoveho cerpadlo, auto chciplo, pojistku sme daly zpet a ted to chyta normalne..... Ale az to priste bude, tak to startuji pres drat..... :D:D:D:D [Editován dne 22/7/04 Marlin] Citovat
white Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Tak tomu rozumím, nejen počítače, ale i auta si žijou svým vlastním životem. :D:D Citovat
Petano Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 At zije francouzka elektrika. Nechci bejt moc velkej rejpal ale zkontroluj si i/y v tom textu ... uplne to rve oci (A to jsem cestinarskej antitalent a z diktatu v 99% za 5) Citovat
Marlin Odesláno 22. červenec 2004 Autor Odesláno 22. červenec 2004 opraveno, kurwa, ploc koukate na pravopis, ja ho vubec neumim, a veci, co me hned nestreli do oci, tak nevidim, dit i z matury z CJ mam 4......:D tak mam na to pravo, ne Citovat
Petr605 Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Napsán autorem Marlin opraveno, kurwa, ploc koukate na pravopis, ja ho vubec neumim, a veci, co me hned nestreli do oci, tak nevidim, dit i z matury z CJ mam 4......:D tak mam na to pravo, ne Ale takový základy, jako že my muži jsme to spravovali, by jsi vědět mohl... Citovat
Petano Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 hele kdyz uz se tady nakousla ta cestina ... zpravovat nebo spravovat nemelo by se psat \"z\" protoze je prece spravovat jako udrzovat - napriklad spravce domu, site Ale jistej si vubec nejsem ... asi bych si mel projit pravidla. Nicmene jsem si hodne vsimnul ze pravopis prispevatelu do internetovych for (tady je to jeste supr) je fakt strasny. A clovek to pak dostane do oka a sam uz ani nevi co (treba ja) Citovat
Marlin Odesláno 22. červenec 2004 Autor Odesláno 22. červenec 2004 njn, priste si dam bacha,...... Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Pro mě, jako pro člověka, který hodně čte a dokonce se i distribucí knih živí, je kolikrát pročítání příspěvků něčím mezi šíleně špatným vtipem a bohužel ještě horší skutečností. Bohužel se to všechno odvíjí od toho, jaký má kdo vztahke čtení jako takovému. Protože když si jedno a totéž větné spojení čteš nesčíslněkrát v různých souvislostech, tak tě prostě ty hrubky samy upozorní, že je něco špatně. To taky souvisí se slovní zásobou, která bohužel neustále klesá a zjednodušuje se na omílání několika základních slov. Citovat
Marlin Odesláno 22. červenec 2004 Autor Odesláno 22. červenec 2004 ja bych jen tak podotknul, ze za mesic prectu cca 3 knizky teda kdyz je co, ale sem zase silny dysletyk , takze mi ty moje hrubky omluvte, stejne jako slovni zasobu mam velkou...... Citovat
Luger Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 Napsán autorem Medvěd Pro mě, jako pro člověka, který hodně čte a dokonce se i distribucí knih živí, je kolikrát pročítání příspěvků něčím mezi šíleně špatným vtipem a bohužel ještě horší skutečností. Bohužel se to všechno odvíjí od toho, jaký má kdo vztahke čtení jako takovému. Protože když si jedno a totéž větné spojení čteš nesčíslněkrát v různých souvislostech, tak tě prostě ty hrubky samy upozorní, že je něco špatně. To taky souvisí se slovní zásobou, která bohužel neustále klesá a zjednodušuje se na omílání několika základních slov. Méďo... naprosto souhlasím... Citovat
LaHab Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 ... ja bych rekl, ze opravovat je spravne :-)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.