Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,koupil sem si navigaci,ale kabel od zásuvky 12 V vede přes ventilátory a je to nehezké,dá se to vezt někudy jinudy??Navigaci mám nad displejem a za ním je nějaká krytka něčeho ?? hned u ofuků skla,přesně veprostřed.Šlo by to tudy a pak někudy spodem??Jak to máte řešené vy??Díky.

Odesláno

Krytka co popisuješ je myslím světelný senzor na automatiské rozsvěcení světel. Display a celý jeho \"domeček\" jde snadno vyndat. Stačí se do něj opřít směrem z interiéru k přednímu oknu a mírně nahoru. Osobně bych vedl napíjecí kabel tudy.

Odesláno

Je to tak. Krytka nieje krytkou ale je to ten spominany svetelny senzor na automaticke spinanie svetiel. Ties som premyslal ako s kablom na navy ale zatial som to nechal tak ako to je. Navy mam na lavo od displeja, teda viac c zornom poli a viac na dosah. Viac mi to tak vyhovuje. Ale kabel k navy mam dost kratky tak že nehrozi aby som ho este prisposoboval interieru. Ale premyslal som o nejakom predľženi napajacieho kablu.

Odesláno

Ja jsem (uz jsem to tu nekde i popisoval) vedl kabel k navigaci vnitrkem tunelu od 12V zasuvky do skrinky pod volantem. Tam koncila prodluzovacka, do niz se teprve zapojil origo kabel od navigace. V roku dveri jsem vyvedl kabel nahoru na palubku. Navigaci mam v levem rohu palubky, nezakryva tak ani kousek vyhledu. No a dalsi vyhoda je ze neni videt zadny kabel, ani zastrcka, a zustava volna 12V zasuvka u radici paky.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Krytka co popisuješ je myslím světelný senzor na automatiské rozsvěcení světel. Display a celý jeho \"domeček\" jde snadno vyndat. Stačí se do něj opřít směrem z interiéru k přednímu oknu a mírně nahoru. Osobně bych vedl napíjecí kabel tudy.

Ta krytka je pro čidlo automatický klimy a světelný senzor je společně s dešťovím na čelním skle před vnitřním spětním zrcátkem.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

No a jak by to vypadalo,ale hlavně,jestli by to šlo zpátky zaklapnout.Asi by tam potom byla taky mezera,když nad tím tak přemýšlím.

Freeman:Já jí mám ve prostřed,v rohu by mě nevyhovovala,tak nevím :myslim

Odesláno

Ta krytka je krytka, nic viac.Cidlo svetiel je za spetnym zrkadlom, cidlo aut klimy je vedla radia.

Ja som viedol kabel navigacie prave cez tuto krytku/zaslepku.Vytiahol som pritom aj display. Do zaslepky som vypiloval dieru aby cez nu presla mini USB koncovka do navigacie. Paralelne k zasuvke som priletoval droty na napajanie a to vsetko je vedene a schovane pod stredovym panelom. Nav. sa napaja len pri zopnutom kluci a zasuvka je volna na ine ucely.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...