Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, 2,2 hdi FAP, měřeno od února (10000 km), klima auto - 5,5l/100km. Občas s vozíkem, občas 100 - 200km tam i zpět, jinak skoro denně 8 tam a 8 zpět. Najeto 170 000 km. Na delších trasách občas sportovnější jízda, jinak celkem klidně. Před rokem dovezeno z Itálie a na počítači bylo 6.0 l/100km. Takže maximální spokojenost

Odesláno

tak o víkendu na vysočinu a zpět 2dospělí, dvě děti,v kufru cca 80kg ... na dálnici cca 130-170..přes kopečky pomaleji a PC hlásil 6.0L/100Km spokojenost .... až na ty světla,v mlze dešti,večer na vysočině katastrofa....kde asi udělali soudruzi chybu:)

Odesláno

dlouhodobá ani nevim 500-700km) 7.3 vesměs studenej motor a město.Těd jsem jel 100km po okresce jako to pr*se a spadlo to na 7.2:D

Odesláno

Zdar ve spolek!

Nestěžuju si nehanim ale jezdim průměrnou 8,1/100 když koukám na Vás tak mam bud debilní nohu nebo mi tam něco nešlape:-)

Jezdim D1 a město, převážně. Okresky výjměčně. Rozjezdy normální neplouživé ale nezávodnické, ve městě samozřejmě v limitech, dálnice 160km/h kopec nekopec.

Když jsem to měl chvíli a jezdil město a rovinatou D11 max 140km/h stejně jsem se nedostal pod 7,1/100km. Jezdím převážně sám s cca 20kg bagáže. Kola - Léto 16\" zima 15\" oboje 205.

Jediný co mě napadá že by tam nešlapalo je netěsnej EGR nebo blbá váha...ale že by se to projevilo jenom lehkým přírůstkem spotřeby to asi ne...

• O 3 roky později...
Odesláno

Já když jsem dal FAp pryc, tak jsem to tehdy nechaval delat soucasne s chipnutím a spotreba klesla presne o litr. Já jsem jezdil za 5,5 L, ale jezdil jsem na pohodu 100km/h do práce, žádná dálnice ani jsem moc nejezdil po městě. Kámoš co má po mě HDI teď jezdí za 6,5 L, ale jezdí s tím i krátký trasy \"pro rohlíky\", po městě a naopak na dálnici tomu dává, neustále kolem 140 km/h.

Odesláno

asi s tím neumím jezdit:D před chipem a s Fapem sem jezdil 6,9 většina město a po chipu a bez fapu jezdím tak kolem 6 jak kdy ale jezdím tak 60 v dědině a kolem 120 mimo

Odesláno

řekl bych že to je o podmínkách v jakých auto jezdí a o noze. O mé bývalce HDI Coupe jsem to psal schválně, že je vidět, že identický auto jezdí s 2 různými řidiči s o litr rozdílnou spotřebou...

Odesláno

:xvul 10L žere vpohodě i víc pokud máš nějaký našláplej (V6 a jiný) tak jsi rád,že jedež za 10L/100km :D Osobně s koncernovým TDI mám rekord kolem 8.5L ale to nejezdiš vůbec předpisově :xvul

[upravil dne 27/11/2012 18:50 od John]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...