Hnipak Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Zdravim... tak uz je definitivni ze mam poblbanou RJ (Sagem SL96) ve svy 306 (kolisaji otacky volnobehu a neni to krok. motorkem ani lambda sondou). Cetl jsem na internetu, a neprimo mi to potvrdili i u Peugeotu ze vetsinou odejde I/O (nebo napajeni) , a CPU a pamet jsou dobry. Akorat to neopravujou ale rovnou meni a celkem to vyjde na 30k Kc Nevite nekdo o nekom sikovnym schopnym to opravit? Zatim jsem nasel dve firmy v UK ktery to inzerujou, ale radeji bych nekoho v Cesku... Dik! Citovat
vector Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Napsán autorem Hnipak Zdravim... tak uz je definitivni ze mam poblbanou RJ (Sagem SL96) ve svy 306 (kolisaji otacky volnobehu a neni to krok. motorkem ani lambda sondou). Cetl jsem na internetu, a neprimo mi to potvrdili i u Peugeotu ze vetsinou odejde I/O (nebo napajeni) , a CPU a pamet jsou dobry. Akorat to neopravujou ale rovnou meni a celkem to vyjde na 30k Kc Nevite nekdo o nekom sikovnym schopnym to opravit? Zatim jsem nasel dve firmy v UK ktery to inzerujou, ale radeji bych nekoho v Cesku... Dik! Zkus někoho , kdo delá chipování aut, má na to vybavení aby to mohl vyměnit, když budeš vědět co to přesně je, některé součástky se dají běžně sehnat. Citovat
Hnipak Odesláno 22. červenec 2004 Autor Odesláno 22. červenec 2004 Napsán autorem vector Zkus někoho , kdo delá chipování aut, má na to vybavení aby to mohl vyměnit, když budeš vědět co to přesně je, některé součástky se dají běžně sehnat. No jo, ale ja nemam sanci zjistit co je v ECU spatne... na to bych prave potreboval nekoho kdo s tim ma zkusenosti. Citovat
Petr605 Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Prakticky všechno, co je v ECU se dá běžně sehnat. Nejcennější je naprogramovanej procesor a externí pamě? s tou parametrickou mapou, nebo jak se tomu nadává... Ale i to se dá běžně sehnat. Prostě ty data v těch švábech jsou nejdražší... Citovat
Hnipak Odesláno 22. červenec 2004 Autor Odesláno 22. červenec 2004 Diky... Bohuzel ja ale nevim co je spatnyho, ani nejsem schopnej to sam zjistit (ani nevim co vsechno v ty jednotce je... asi ji rozdelam... ); ale vzhledem k tomu, ze par firem v UK, a ted jeden sikula v Polsku se kterym si prave mailuju nabizeji - na zaklade popsanyho chovani - opravu za cca 2000-3000 Kc, tak to asi nebude procesor ani pamet, ne? Jo, a kde se to shani - na vrakovistich? Nebo v annonci atd? Kdyz jsem zadal na seznamu hledani Sagem SL96, tak to nenaslo ani jednu stranku v Cesku... Jsem laik, tak se mnou mejte trpelivost Dik! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.