Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes sa mi stala neskutocna vec. Po vymene oleja som siel zmerat hladinu oleja a ked som zasunul tycku a opat vytiahol zostal vo vnutri cely ten koniec s mierkou :o !

Jedna vec je ci to niecomu nemoze vadit a ci sa da kupit nejaka nahrada alebo iba vrakovisko ?

Odesláno

tak se nestane nic,protože čerpadlo ve vaně má husté sítko--do mazacího okruhu se nedostane ten zbytek,co tam spadl a klika si s ním poradí bez úhony...

zkus vytáhnout vodítko měrky--jestli nezůstal ten zbytek v něm a pak koupit novou měrku...

Odesláno

Diky za rady. V pondelok pojdem do obchodu kupit nove, hadam mi to budu vediet zohnat. A to voditko sa pravdepodobne vytiahnut neda, teda aspom co si vsimol. Hladinu oleja som zatial zmeral tak, ze som si z drotu spravil provizorne meritko v pribliznej dlzke ako povodne a to som tam strcil a zmeral olej, ale budem mat klud na srdci ked to zmeriam originalom.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Po obehani obchodov som zistil ze sa da zakupit iba priamo v peugeote. Mam aj ciselne oznacenie tejto mierky, chcel by som si to tam objednat telefonicky, ale potreboval by som od niekoho potvrdit ci sa naozaj jedna o spravny diel.

Vie mi niekto pozriet ci pod tymto cislom je naozaj mierka hladiny oleja ? 1174E7

Guest maniaksoft
Odesláno

Tak to tvoje číslo 1174E7 je pro vozy s údržbou 30000 Km. Pro vozy s údržbou 20000 Km je č. 117485.

Máš-li 1.4 HDi platí číslo 117485 !!!

Čau.

Odesláno

Uf tak tu sa mi tie informacie nejako rozchadzaju. Ja som dostal horeuvedene cislo, ale servisny interval mam 20-tis. km a motor 1.4HDi. tak skusme to este podla VIN cisla:

VF32E8HXF43453894

Odesláno

Podľa servisboxu tam môžu byť obidve č 10 a 20. Skús podľa dlžky pôvodnej mierky určiť, ktorá to je. Dĺžky máš na obrázku v tabuľke vpravo jedna je 488/502 druhá 452/488.

post-0-14109609990529_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: xbarney

Díky díky, budem sa riadiť servisným intervalom a objednám 117485. Pomohli ste mi tu ako vždy ;).

na byvalej 206tke aj ja som mal ulomene, kupil novy v peugeote, ani to nebolo nejak drahe... ziadny stres ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...