Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik nás tu ještě je aktivních se 405kou??

Recommended Posts

Odesláno

Hele chlape, tohle je fakt na blití. Snad se s tim nějak srovnáš, ta tvoje kára je nejlepší Mi16 v který sem kdy seděl. Má všechno co můžeš od auta chtít. Uvidíme jak velkej seš srdcař. Je mi to líto.. co ti víc říct kamaráde. Bude líp.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já ještě taky horko těžko udržuji v provoze 405 combi 11/96. a potřeboval bych radu kolem startéru. Při zátěži mi Pastorek vyhazuje až na doraz, ale motorek jde hrozně z tuha. Když startér vytáhnu a napojím jej pouze na baterku, tak vše šlape jako nové. Spínací skříňka startéru,jak ji v servise nazvali je vyměněná. Poraďte prosím.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Já ještě taky horko těžko udržuji v provoze 405 combi 11/96. a potřeboval bych radu kolem startéru. Při zátěži mi Pastorek vyhazuje až na doraz, ale motorek jde hrozně z tuha. Když startér vytáhnu a napojím jej pouze na baterku, tak vše šlape jako nové. Spínací skříňka startéru,jak ji v servise nazvali je vyměněná. Poraďte prosím.

Tohle patří do sekce servis brouku. Může to bejt vinutí toho startéru, to se pak na prázdno nepozná. Startérů se válí všude plno.

Odesláno

JJ u Savely...Vypnuté semafory a důchodce ve felicii na vedlejší. Žena jela po hlavní směrem do města, ani strhnout volant ji nepomohlo...:(

Tak opravovat to nejspíš budu, ale uvidím co řekne pojišťovna, podle vyjádření likvidátora to nejspíš bude totálka...:bojim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já jsem tu též sice jsem pořídil 406 ale Mi16 je stále dravec.

• O 3 týdny později...
Odesláno

nevie niekto nahodou ako to pokracuje s tou cervenou opravovanou 405 z Liberca?... Nick na majitela si uz nespomeniem, bolo to tak 2-3 roky dozadu co sa tu posledny krat objavovala

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...