Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aha na autech nezáleží:

7.Porota složená ze zástupců pořadatele soutěže a zástupců hlavního mediálního partnera, časopisu Autosport&Tuning, bude na finále hodnotit nápaditost výstavní expozice, použité materiály, její provedení a celkový dojem. Na hodnocení Club Scene nemají vystavená klubová auta žádný vliv.

tak příští rok:(

8.Tuningové kluby mohou svou přihlášku včetně návrhu výstavní expozice zasílat v době od 1. března do 30. června 2009

[upravil dne 25.8.2009 čakom]

Odesláno

sakra toho jsem si nevsiml tak pristi rok no :( to uz budu mit taky auto peknejsi ceka me hodne prace :P:)

a to co rikal Šalda mozna to nemas tak moc vytuningovane ale je to proste nadhera :super

[upravil dne 25/8/09 volvik]

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

čakom--- možná nemáš tak ´votuněný´auto ale kráska to je, to je jasný:D:super

jak komu se libí. ve Vyškově mě nechtěli pustit na plochu:nevim

Původně zaslal: volvik

sakra toho jsem si nevsiml tak pristi rok no :( to uz budu mit taky auto peknejsi ceka me hodne prace :P:)

a to co rikal Šalda mozna to nemas tak moc vytuningovane ale je to proste nadhera :super

[upravil dne 25/8/09 volvik]

je to výzva:D

asi budu muset dotáhnout interier do konce a trošku poladit exteriér a pokud 406 přežije ještě rok tak to můžem zkusit:aut

co by sis představoval jako dekoraci?

Odesláno

jj to jsem taky nějak přehlíd to datum..ale tak příští rok to je jasný...první místa....:Pjj čakome tvoje auto je popularni...takže se prostě líbí a je to nádhera...

Odesláno

Tak to nechapu jak te nemohli magori pustit asi nechpou nejpeknejsi tuning a to je cleaning nebo jak se to pise :D ale tak ja taky vypada to yatim porad stejne tak jak mi to kuba prodal takze taky se bude dodelavat jinak uz tak vypada to auti paradne

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

čakome tvoje auto je popularni...

řekl bych že proflákla

volvik: auto maš už ted paradní to maš pravdu.

tom406: jen dojed rad se podívam na tvoje vozítko nazivo;)

Odesláno

čakom:a nebo tak...

tom406:tak tvoje auto je taky supr..nebylo by špatny kdyby si přijel a mohli bychom si ho prohlídnout zblízka..:super takže tě přemlouváme..:roker

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

čakom:a nebo tak...

tom406:tak tvoje auto je taky supr..nebylo by špatny kdyby si přijel a mohli bychom si ho prohlídnout zblízka..:super takže tě přemlouváme..:roker

:Dtak jo zkusím to poorganizovat a dojet. kdo by jel od ostravy nebo po cetě stejným směrem?

Odesláno

Koukám že se diskuze docela rozjela:D To je jen dobře;)

Tom406 : Dojeď,od vás jede Sobol,Creams,Volvik to taky myslím má kousek po cestě....nebude snad málo lidí a myslím že je hodně lidí co tvoje auto rádo zkoukne Live;)

Čakom: Já taky nemám potuňený auto,na motoru jsem nic nedělal:P (zkušenější chápou) a jestli tě tam nebudou chctít zase pustit,hodim jim tam granát:D

Volvik: S tou clube-scene by to nebylo špatný,ale pozdě.Ale nevadí,alespoň máme čas promyslet příští rok a letos můžeme okouknout konkurenci:D:D:D:super

Odesláno

Jasný,nespěchej...alespoň budeme napjatí:D (i když už víme co jsi pořídil - a udělal jsi dobře)Už jen 30 minut a máme na to jen měsíc,už se nám to Brno krátí:D Paráda!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...