309GT Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Zdravíčko,vím že je tu už jedno vlákno ohledně srazů,ale dle mě začíná být trochu nepřehledné....tak k věci Chci se jen zeptat popřípadě rozjet pokec o této akci,ti co se zajímají o Tuning Cup a srazy už ví o čem je řeč,pro ostatní viz odkaz ( http://www.tuningsalon.cz/ ). Tak,kdo pojede? Kdo bude parkovat v areálu? (samo mimo Sobola,Martyho,Creamse,Anyany....kteří jsou soutěžící TC 09-u nich je to jasný) Jde mi o to,že by jsme mohli auta postavit nějak k sobě a hlavně se sejít,poznat se,pokecat i mimo forum.... Základní vstupné je 200kč/osoba Parkování uvnitř areálu 50kč/auto Zlevněné vstupné Studenti 150kč (po předložení student. průkazu ZŠ,SŠ,VŠ) Senioři 150kč (po předložení OP) Rodinné vstupné 300kč za jednoho nebo oba rodiče + max. 2 děti do 12-ti let Zdarma děti do 6 let držitelé průkazu ZTP držitelé průkazu ZTP/P + 1 osoba doprovod Areál je otevřený 26.9 2009 od 9.00 h do 19.00 h Vstup pro pěší - brána číslo 7 Vjezd na akci - brána číslo 9 [upravil dne 8/9/09 309GT] Citovat
volvik Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Tak se mnou pocitej urcite bylo by dobre zabrat vetsi prostor a vsechny nase krasky postavit vedle sebe a pak spolecne foto ale to se asi nepovede tak by jsme si mohli dat nekde sraz a pokecat mezi sebou Citovat
Creams Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 JJ budu uvnitř pokud se nestane něco nečekaného a třeba nedojedu Citovat
čakom Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 čekal jsem kdo uděla tohle tema. ja tam budu taky. Citovat
309GT Odesláno 25. srpen 2009 Autor Odesláno 25. srpen 2009 Někdo to udělat musel:D:D Ale doufám že se nás sejde víc než v Pardubkách.Tam nás taky sice nebylo málo,ale ani né moc;) Citovat
volvik Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 no podle me brno je neco jineho tak by nas mohlo byt vice Citovat
dobrmik Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 no tak já se tam chystám taky....jen nevím jestli mám krásku... Citovat
Šalda Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Já tam asi půjdu taky, když to mám zadara:D tak doufám že vás tam najdu hodně Ale já tam půjdu pěšky, auto nechám stát kousek dál na parkovišti:D Citovat
volvik Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 No kazdy peugeot je kraska a nikdo nemuze rikat ze ne a Šalda neboj se dame nekde sraz v urcitou dobu a sejdeme se Citovat
dobrmik Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 jj máš pravdu že každej peugeot je krásnej...tak jestli mě vezmete mezi sebe tak rád se přidám... Citovat
Šalda Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 myslel sem že auto nechám stranou protože můj jedinej tuning je osvětlení klik:D:D ale rád se na vaše krásky přijdu mrknout;) Citovat
Sobol Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 no nevím zda budu uvnitř dle bodů, jelikož jsem se vrhnul na pár předělávek auta a nebyl čas jet na další kola.. takže pokud budu venku tak se nejspíš pojedu jen podívat bez auta (s felicii) ať můžu nechat řídit mladou.. nečetl jsem nějak extra ty pravidla (jsou moc dlouhé ) tak nevím jestli budu uvnitř nebo venku nebo jestli vůbec.. každopádně budu čekat na pozvánku.. Citovat
Sobol Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 takže právě jsem se koukal na výsledky a jsem druhý od konce.. a tak vrásky si z toho nedělám, nebyl čas jezdit tolik,takže varianty jsou tedy dvě- buď přijedu jako normální smrtelník felicii a nebo využiju volnou sobotu a dovolenou kterou jsem si už na to vzal k dodělání přestavby audia a new dvd.. aby to mohlo být příští sezónu lepší Citovat
volvik Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 panove jak jsem si procital stranky tak co kdyby jsme sli do tohoto: http://www.tuningsalon.cz/program/club-scene/ Citovat
dobrmik Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Původně zaslal: volvik panove jak jsem si procital stranky tak co kdyby jsme sli do tohoto: http://www.tuningsalon.cz/program/club-scene/ nj jenže tam můžete tak akorát vy....ale my s neupravenejma musíme být opodál...ale určitě to není špatnej nápad... Citovat
volvik Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 no to je prave to ale urcite se vsichni sejdeme aspon v to doufam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.