Medvěd Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 Dá se k tý Tvý dvojkolce přikoupit sajda nebo prcka budeš vozit jako bonbón na nádrži? Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 videl jsem to se sajdou, ale moc se mi to nelibilo. Mladej proste pujde k babicce na hlidani a je to Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 hezky tip, ale osobne toho zastance nejsem.... nevim, co bych z toho ja jako dite mel kodrcat sse v nejakym vozejku a cumet tatovi (nebo mame) na pedelku kdyz me rodice chteli vzit na vejlet, tak jsem jel hezky vepredu na sedacce a snazil se strkat mame nohy do vypletu, protoze mi rikala, at to nedelam Citovat
Rejty Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 Jooo tak po svatbě...tak jsem Andrejku taky otunil:D:D Citovat
Miss Scratch Odesláno 13. září 2014 Odesláno 13. září 2014 tak probehlo vyroci 5 let, tak jsme trosku zablbli. Sice to s tema ortezama moc neslo se do toho dostat, ale povedlo se mu to Otočeno na výšku - Hurvajz;) [upravil dne 13/9/14 12:41 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.