Bohumil Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Před nastartováním, ani po něm, nezhasly kontrolky ABS a ESP. Už jsem jednou tuto závadu měl. Byl jsem s tím v servisu, nejdřív nevěděli, pak řekli, že je špatný snímač otáček v LZ kole, ale moc přesvědčivě nevypadali. Není někde jen nějaká nečistota, nebo špatný kontakt ? Může mě někdo poradit, co mám napřed zkontrolovat a kde? Citovat
Ladis Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Tudle novotu nemám, ale řekl bych, že to bude problém v elektrice, respektive nějaká špatenka v komunikaci mezi ABS, ESP a řídící jednotkou. Todle je na servis, tester těchto el. záležitostí. Nehlásí řídící jednotka chybu? Podomácku řešitelné asi jenom náhodou a to když by člověk zavadil omylem o nějaký drát.... Nové auta, samá elektrika a to ještě ani ne ve svazku, ale rovnou na tiš?áku ... Citovat
Bohumil Odesláno 22. červenec 2004 Autor Odesláno 22. červenec 2004 Tak, než jsem se na to stačil podívat (konektory u kol, pojistky, ...) můj Jean si provedl diagnostiku sám a závadu odstranil taky sám. Zkrátka jak se závada náhle objevila, tak zase se náhle opravila. Pak, že 307čky za moc nestojí! Citovat
destiny Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 No vidíš, jak je Tvuj Jean šikovnej Citovat
lamancha Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 Jsem taky rad ze mas sikovneho Jeana, ale budu radeji kdyz to moje si nebude nic detekovat a ani odstranovat. Ale o tom problemu s hlasenima a problikavanima ruznych kontrolek u P307 jsem uz slysel a v podstate nejlepsi je do niceho nehrabat a kdyz to jde, tak to nechat na nem:bojim Citovat
Petano Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 jo kamos ma taky firemni 307ku (dela pro Fr. firmu, ale vedeni si jezdi v mercedesech - mozna vi proc :D:D:D:D ) no jednou z rana mu to udelalo to stejny, proste vanocni stromecek (ani to nestartovalo) no a mezitim co cekal na asistencku se to \"samoopravilo\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.