Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Před nastartováním, ani po něm, nezhasly kontrolky ABS a ESP. Už jsem jednou tuto závadu měl. Byl jsem s tím v servisu, nejdřív nevěděli, pak řekli, že je špatný snímač otáček v LZ kole, ale moc přesvědčivě nevypadali. Není někde jen nějaká nečistota, nebo špatný kontakt ?

Může mě někdo poradit, co mám napřed zkontrolovat a kde?

Odesláno

Tudle novotu nemám, ale řekl bych, že to bude problém v elektrice, respektive nějaká špatenka v komunikaci mezi ABS, ESP a řídící jednotkou. Todle je na servis, tester těchto el. záležitostí. Nehlásí řídící jednotka chybu?

Podomácku řešitelné asi jenom náhodou a to když by člověk zavadil omylem o nějaký drát....

Nové auta, samá elektrika a to ještě ani ne ve svazku, ale rovnou na tiš?áku ... :bojim

Odesláno

Tak, než jsem se na to stačil podívat (konektory u kol, pojistky, ...) můj Jean si provedl diagnostiku sám a závadu odstranil taky sám. Zkrátka jak se závada náhle objevila, tak zase se náhle opravila.:o

Pak, že 307čky za moc nestojí!;)

Odesláno

Jsem taky rad ze mas sikovneho Jeana, ale budu radeji kdyz to moje si nebude nic detekovat a ani odstranovat. Ale o tom problemu s hlasenima a problikavanima ruznych kontrolek u P307 jsem uz slysel a v podstate nejlepsi je do niceho nehrabat a kdyz to jde, tak to nechat na nem:bojim

Odesláno

jo kamos ma taky firemni 307ku (dela pro Fr. firmu, ale vedeni si jezdi v mercedesech :D - mozna vi proc :D:D:D:D:D :papa )

no jednou z rana mu to udelalo to stejny, proste vanocni stromecek (ani to nestartovalo) no a mezitim co cekal na asistencku se to \"samoopravilo\" :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...