Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdyz je ted 30 venku uvazoval jsem o teplomeru vody a dival jsem se ze na termostatu jsou dva cidla a jedno je volny tzn. ze me myslenky se ubiraly smerem zda benzin nema origo teplomer vody ze bych vymenil pristroje, stejne tam mam jen palivomer a ten bude s benzinem stejne, tachometr, hodiny a par kontrolek a to vse je stejne.

Odesláno

Při koupi 205 předchozí majitel dodal teploměr ze shade 120. Mě se to nelíbilo, tak jsem předělal přístrojovku na GTi, včetně teploměru. Dá se k tomu použít to čidlo, které je blíže k řidiči. První je na překročení teploty.;):o:papa

Odesláno

Já mám od minulýho majitele taky teploměr na vodu, je zamontovanej místo nefunkčních hodin a mam pocit že je z Peugeota 505.

Odesláno

Přístroje z 205 GTI do 205 diesela použít nejdou, musí se přendat i příslušná kaplička nad nimi. Pokud máte k dispozici kapličku z GTI, je ale zajímavější do ní dát budíky z 309D - pak budete mít jak teploměr, tak i otáčkoměr se správným rozsahem ( a ne do 8tis jako z GTI :) )

Odesláno

No, teďka z hlavy newim. Měl jsem jednu GTI kapličku z nového modelu, ale newim, jestli už nejni fuč, dtto ty 309D budíky, ty mám dojem už taky nie su... Zkus zavolat odpoledne, to budu v garáži.

Odesláno
;) Právě jsem se vrátil z hradu jééé to néé, ale z vraku kde jsem koupil páčky světla a stěrače a? mám oba stejné, a kvůli otáčkoměru jsem poprosil o zapůjčení druhé přístrojovky z 309D mě nenapadlo, půjčili mi tu GTi se všemi měřáky A? zkouším, pak musím vrátit. Takže si jdu hrát.;):o:papa
Odesláno

Lexa: Dej prosím vědět, k čemu jsi dospěl. Chci to trošku taky vylepšit a rozšířit stádo budíků na svém naftovém stroji co má na zadku číslo 205.

Ale varianta jak psal Oddie s budíky z 309 je velice zajímavá.

Díky. Ladis

Odesláno

Ty budíky jsou z 309 GTi, otačk. do 8tis. už to tak nechám, poraďte kde je čidlo na teplotu olleje a jestli je tam rovnou závit nebo kde to přidělat, Dík za radu. Ten budík na teplotu oleje mě nefunkční průdí. Na otočkoměru se pracuje. Dám vědět.;):o:papa

Odesláno

Pro zájemce o tuto předělávku na 205-ce:

mám tu jednu kapličku GTI z nového modelu (od r.88 vejš), a budíky GTI.

Samotná kaplička 500,-, samotné budíky 500,-, obojí dohromady 800,-.

Foto mailem, nebo ho sem časem přidám...

Odesláno

Měl bych zájem o ufonka. Ten je za kolik? Já jsem dal za palubku s plastama pod a nad volantem asi 1000,-k, to jsem ještě neznal ty borce v Klimkovicích. Ti jsou super. Teda na mě jsou hodní.:D;):papa

Odesláno

Spíš bych řekl, jednou se skončit musí. Případné zájemce o věcičky na 205, 309, 405 upozorňuju, že žádné další auto na díly neplánuji (to by musela být extra náhoda a super kup), a že toho čím dál víc prostě vyhazuju...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...