Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

pořídil jsem si před měsícem 407SW, najel jsem již zhruba 3000 km, ale servisní interval mi ukazuje stále 7800 km. Jak to vynulovat, popřípadně nastavit? Díky za rady

Odesláno

Pokud mu to při nulování skočí na 20 nebo 30 000 km tak je to OK. Horší , že to špaltně odečítá. Viděl bych to na předchozí zásah do BSI pro úpravu km (směrem dolů). Zkoušel jsi zjistit stav km? Nejsi první majitel ?

Jediné co mě napadá , jestli půjde, přehrát program BSI.

Odesláno

Asi před rokem jsem řešil problém nastaveni servisního menu 30000km.Vynuloval jsem ,ujel asi 1200km a už na mě svítil servis.Potom jsem nechal přehrát BSI a je do dnes pokoj.Doufám,že ty kilometry co mám,tak sedí.

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Pokud mu to při nulování skočí na 20 nebo 30 000 km tak je to OK. Horší , že to špaltně odečítá. Viděl bych to na předchozí zásah do BSI pro úpravu km (směrem dolů). Zkoušel jsi zjistit stav km? Nejsi první majitel ?

Jediné co mě napadá , jestli půjde, přehrát program BSI.

No zkusím tu diagnostiku, ale trochu jsi mě vystrašil s tou úpravou kilometrů. Doufám, že to tak nebude :bojim. Díky ale za info...

Odesláno

po kupe som mal ten isty problem...

podla navodu som si sam vynuloval pocitadlo a odvtedy to slape super...

odpocitava po 100 km

km mi sedia aj ked nie som 1. majitel

auto bolo niekoko tyzdnov pred predajom na garancke :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...