Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kde končí lidské možnosti? Právě jsem zhlédl sprint mužů na 100m a napadla mě jediná, výše uvedená otázka.

Je to vůbec normální předvádět takovéto výkony?:myslim:aut

Co si o tom myslíte? Je to vyhnané práškama :D nebo prostě výjimečnost?

Odesláno

Samozrejme ze aj prasky aj vynimocnost:aut ...ale tak zas na behu na 100m sa neda hovorit o hraniciach ludskych moznosti, su a vacsie sialenosti:)

Odesláno

Těmi možnostmi jsem myslel hlavně to, jak \"lehce\" posouvá rekord. Kam až to dotlačí?

To, že jsou větší vzdálenosti je sice pravda, ale průměrná rychlost a tohle tempo v nic zatím není. Myslím hlavně 200 a 400m. Až někdo poběží tímhle stylem míli tak to bude masakr. :D

Odesláno

neverim, ze to je praskama ...

bolt mi pripomina phelpse, plavce, oba maji specificke telesne predispozice ... pokud se k tomu pricte trenink atd . ... tak neni mozne, aby nebyli nejlepsi :)

hezky to bylo videt na tvarich, kdyz bezeli, gay to mel hodne silove, bolt pohodicka :):mrk

Odesláno
Původně zaslal: BV406

hezky to bylo videt na tvarich, kdyz bezeli, gay to mel hodne silove, bolt pohodicka :):mrk

Přesně. :super Právě to mě udivuje. Proto jsem to téma založil abych viděl, jestli jsem na tom tak sám. :)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

myslím,že hodně dělá doping--ty firmy,co to vyrábějí jsou před kontrolama vepředu...

Nene, víš co mají pod těmi tílky? Přeci převlek Spidermana nebo Supermana... :D

Sorry za :xvul

Odesláno

Bolt je chalanisko, ktory nevie ako, ale beha cim dalej tym rychlejsie...moc to nesledujem, ale videl som ho parkrat bezat a od si to uplne uziva, ani nevyzera unaveny a zdalo sa mi, ze ku koncu vzdy aj trochu polavuje:D ...ale tak da stovku pod 7 sekund a pojde si uzivat:super

Odesláno

Po 100 metroch unaveny byt nemoze. Ako telocvikar hovorim, ze je to nadstandardne dobrym pomerom cervenych a bielych svalovych vlaken a dlhodobym spickovym makanim na sebe. Len zopar ludi ma na to predpoklady a este je tu otazka volovych vlastnosti. To iste Phelps v plavani. Doping by som vylucil, su obzvlast kontrolovani aj mimo sutaznej sezony. A tie rekordy nejako extra dole uz nepojdu, nie je to trvalo udrzatelny stav.

[upravil dne 17.8.2009 tomike]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...