Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ještě jsem to nedělal. Jestli to luko407sw dělal, ať se podělí o zkušenosti. Jinak můžu se podívat do dokumentace, ale večer až budu doma.

[upravil dne 19.8.2009 HonzaZ]

Odesláno

Nejlepší by bylo, kdyby jsi ho mohl změřit ohmmetrem. A to tak, že kontakty 1 a 2 spínají brzdová světla a 3 a 4 vedou do BSI a ŘJ motoru. Jsou zapojeny tak, že jsou v jedné poloze tlačítka sepmuty 1 a 2 a v druhé poloze 3 a 4. Jinak vyčistit asi jedině tak, že prostříkat lihem, nebo přípravkem na kontakty kudy to půjde dovnitř.

Odesláno

Spojkový spínač sa vyberá zospodu, je to trochu krkolomné, dá sa to po hmate, ale lepšie je vybrať vľavo pod volantom odkládaciu skrinku von, potom pod určitým uhlo je spínač vidno a ľahšie sa manipuluje.

Ohmmeter nemusí pomôcť. Mne spojkový spínač fungoval vonku na 100%, akonáhle som ho dal hnu ani ťuk. Problém bol v tom, že bol opotrebovaný koniec spínača, ktorý stláča pedál (alebo aj samotný pedál). Pomohlo že som koniec spínača nadstavil plieškom.

[upravil dne 19.8.2009 AnotherOne]

Odesláno

posunout sedadlo dozadu,sundat tapec pod volantem a nejak se tam nasoukat...podle obrazku si najdi cidlo a pokud se dobře pamatuju tak stačí jen vytáhnout pootočením o 90 stupnu...ja tu zasunovací část promazal olejem a přesně nastavil vzdálenost té zasunovací části (při sešlápnutí pedálu tuším by se pedál neměl dotýkat čidla)

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Zdravím vás pánové,dnes mě už taky došla s chybou ESP a tempomatu trpělivost a koupil jsem novej brzdovej spínač.Navíc se přidala hláška o vadných brzdových světlech,který svítí i když po sešlápnutí pedálu je to na náhodě,tak věřím,že výměnou problémy přestanou.Mám ten novější s kabelem,ale tápu jak ho vyměnit.Zatím se mi ho nepodařilo ani najít.Mohl by mi někdo stručně popsat postup a umístění ať nemusím přeplácet zase pány z Pežo?A taky by mě zajímalo kde berete ty ceny 70,- kč a podobně já jsem za něho dal 1596,-Díky ...

Odesláno

Predtým bol ten spínač lacnejší, odkedy k nemu dali ten káblik tak stojí toľko.:D

Pre tie vadné brzdové svetlá ešte pozri konektory v zadných svetlách, býva tam veľký prechodový odpor preto tie hlášky o zlých žiarovkách.

Brzdový spínač ide vymeniť po hmate. Najskôr daj dole filcové obloženie pod volantom čo je okolo pedálov, treba otočiť také plastové čudle. Keď sa pozrieš zo spodu na brzdový pedál uvidíš hore spínač. Jednoducho ho chyť otoč o 90 stupňov a vytiahni. Ide to ľahko. Potom odpoj konektor. Montáž je opačne.

Odesláno

Díky za radu už to mám a snad už budu mít od těch hlášek pokoj.Byla to fraška jak jsem předpokládal,jen vědět kam sáhnout.A to mě v Pežo chtěli objednat na druhou polovinu týdne a když jsem chtěl aby mě to přišel mechanik přehodit na parkoviště,tak to prej není tak jednoduchý.Jen nechápu tu změnu ceny.1500,- za pár drátů v pěnovým obalu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...