Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda je tento jev normální nebo ne. Nechal jsem si přidat tempomat a aktivovat v diag. NĚKDY když jedu a mám uloženou rychlost např. 49, vypnu tempomat, zrychlím na 55 a chci tuto rychlost ulozit (sipkou nahoru, dolu) tak mi 49 zacne blikat a nejde s tempomatem vubec manipulovat, musím ho vypnout zapnout a pak naběhne nebo naběhne až po nějaké chvíli. Děkuji

Odesláno
Původně zaslal: elton

tempomat není na rychlost 49, ale na cestování po dálnici. Musíš jet minimálně na čtyřku a nad 55.

Nie tempomat ide od 40 vyššie na štvorke.

Odesláno
Původně zaslal: xplayer5

a dají se nějak vyčistit? Nebo musím koupit nový kus?

Ja som mal problém so spojkovým, stačilo trochu vypodložiť. Spojkový stojí asi 20€, brzdový je lacnejší.

Odesláno

Tak se mi dnes rano zobrazilo přeškrtnuté ESP, což podle toho co jsem četl koresponduje se špatnými čidly pod pedály. Už mi to zase zmizelo, ale stejně občas ten tempomat nejde. Poradil by někdo, kde mám čidla hledat a kde je očistit? Ten tapecírung (nad pedálama) ještě dokážu sundat :-) Děkuju moc.

Odesláno

Tak dnes odpoledne zase po nastartování vyskočil vykřičník - že nefunguje tempomat a následně ESP, tak jsem ho na cestu vypnul, obě hlášky přestali. Dojel jsem, znovu jsem nastartoval a žádné hlášky...neví někdo co s tím?

Odesláno

Tak konkrétně:

Speed system control faulty + ESP/ASR faulty

Jednou mi to svitilo celou cestu, podruhé to po chvíli vypnulo...zajímavé je, že vždy se to zobrazí současně a nebo se to nezobrazí vůbec!

Prosím, může někdo poradit?

[upravil dne 19/8/09 xplayer5]

Odesláno
Původně zaslal: xplayer5

Tak konkrétně:

Speed system control faulty + ESP/ASR faulty

Jednou mi to svitilo celou cestu, podruhé to po chvíli vypnulo...zajímavé je, že vždy se to zobrazí současně a nebo se to nezobrazí vůbec!

Prosím, může někdo poradit?

[upravil dne 19/8/09 xplayer5]

přesně to stejné děllo i mě,vyčisti spojkový a brzdový spínač a bude vše v pořádku,popřípadě je kup nové,nejsou drahé...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...