ady Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Pani, bez nejakeho prehanania jeden z najlepsich vikendov za posledne dva roky! Parta super ludi,kopa srandy kde clovek dokazal zabudnut na problemy vsednych dni. Organizacia toho celeho na jednicku, super zvladnuta akcia kde vladla pohoda a dobra nalada! Citovat
Sirael Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Yep pal Mooooc krasny vikend, apropo pán Ady, už ste si nechali zmenit Nick na AU106? :D:D Citovat
ady Odesláno 19. červenec 2004 Autor Odesláno 19. červenec 2004 Yep:D Po obede zacnem na tom pracovat:papa Citovat
Gotrek Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Souhlasím, víkend byl super, Orien?ák bezva, Rochně bylo mňam mňam. Jen škoda, že jsem musel odjet už v sobotu večer. (Zřejmě to mělo své opodstatnění, právě jsem se vrátil od doktorky s neschopenkou ). Jinak doufám, že sobotní večer s dychotékou dopadl dobře a bez incidentů vzhledem k těm poznámkám, které jsem zaslechl když jsem odjížděl. Citovat
destiny Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Ja zustal az do nedele. Zadne incidenty tam nebyly. Teda alespon o zadnych nevim. Kdo mel jake poznamky? Citovat
John Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Jo sraz v Sebetove byl supr,nemam co dodat proste nadherny proziti vikendu, Uz aby byl dalsi sraz. Citovat
Marlin Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Siraely, snad 106AU....neee :D:D No, ja to jel domu nejakych 13 hodin, plotoze doma sem byl az o pulnoci..... Me Klara este tahal po nejakych pamatkach po ceste, ale musim uznat, ze to byl baaaajecny weekend a perfektne sem se bavil :D se tesim na dalsi Citovat
Gotrek Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Napsán autorem destiny Ja zustal az do nedele. Zadne incidenty tam nebyly. Teda alespon o zadnych nevim. Kdo mel jake poznamky? Nějací místní \"siláci\" co šli na dychotéku. Měli tam nějaké řeči proti Peugeotům a tak, co jsem zaslechl. Pokud byl klid, tak je to jen dobře. Citovat
Marlin Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 ja sem nic nezaslechl, jen jeden frajer se tam slikl do slipu nebo coi, ani nevim wo co slo..... Citovat
Guest ZILA Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 jo jo auta a zase auta a n slivovicu sme zabudli:mad: Citovat
Luger Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Jééééjdanánky!!! Já su debil, že jsem nejel... Takoví krasavci se tam sešli.... Achjo Citovat
Operator Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Taky mi to štve, když to čtu!! :mad: Citovat
Jarin Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Takze to byl asi nejakej ten mistni \"silak\", kdo nam vzal tu vlajku. Citovat
Operator Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Jste si hráli na skautíky, ne? :D:D Citovat
Jarin Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 No na skatuitky zrovna ne, ale meli jsme tam vyvesenou vlajku se znakem peugeota a rano tam po ni zbyly jen nejake trencle. Takze na pristim srazu uz asi zadna vlajka nebude. Citovat
Marlin Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 tak se treba necha usit nova, ale pochybuju ze \"tatka\" s \"mamkou\" to zase vezmou na sebe..... kdo se hlasi dobrovolne Citovat
Ráďa Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 připojuju se k pochvalám a smekám před Trundíkem a všemi,co se podíleli na organizaci.Bylo to všechno super a ti co se nemohli dostavit můžou jenom tiše závidět!Jak ale dokázali přemluvit to počasí fakt nevím:DPivečko,prasátko,bazén a samozřejmě Peugeoti všude kolem dokola no co víc si přát?Je škoda té vlajky dotyčný má velký štěstí,že jsem ho neviděl to už by nerozchodil osobně si myslím,že to byl nějakej kretén z otuněnou stodvácou,nebo ten s tím oranžovým kaďákem co jezdil pořád okolo a nikdo ho neobdivoval.:mad:No nic už se těším na další sraz:papa Citovat
Trundik Odesláno 19. červenec 2004 Odesláno 19. červenec 2004 Pánové díky za pochvaly, ale nebyl jsem v tom úplně sám. Strašně moc chci poděkovat Ladisovi a Mašinkovi za rady a Ladisovi hlavně za přípravu materiálů pro Orien?ák. Jinak co se týče vlajky, tak mi ta paní za barem nabídla, že by ušila novou. Má prý dost modrýho \"tylu\", ale nevím, jestli jsou nějaké specifické požadavky na přesnou barvu či nikoliv. A dále bych potřeboval od někoho vytisknout na plotru lvíčka, aby se to dalo obkreslit na bílou látku. Tak bych vás prosil o pomoc. Díky moc. Citovat
Guest Ondra Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 2 trundik: napis mi mail,jak ta vlajka bude cca velka, ja ti na oplatku poslu barvu latky (mame specifickou modrou ) a v Corelu ti poslu (popr. vytistenyho) lva.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.