Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,zaujimalo by ma do ktorych modelov a ci teda vobec sa davala klima do pezotika nasho 309 alebo 205?videl som uz aj kopecn nahradnych dielov na klimu na 309 a este aj v knizke jak nato sa pise o klime,nie vela ale pise.Jedna sa o TD verziu? diky moc:myslim:papa

Odesláno

No,těžko říct,v životě jsem se s klimou u 309 nesetkal.Třeba na autokelly.cz v katalogu jsou díly chlazení a klimatizace,ale přímo na klimu jsem tam nic neviděl:myslim

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

a 309 měla TD motor? jen tu 1.8 néé?moc jsem jich neviděl :(

jj 1.8 TD 57kw,ja ix som uz zo par videl ale naozaj len zo par,nedavno bola jedna na svk na predaj za 1000ecok :myslim ale nemal tam ziadne foto zvnutra iba z vonky tak neviem ci tam klimu mal...

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Podľa serviceboxu sa určite robili benzínové aj naftové i s klímou.

no dobre ked to tvrdi service box,tak s tolkych clenov co sme tu musi mat dakto klimu...!!!

Odesláno

No tak dobře já se přiznám 309 Chorus nápis na kufru 1,6benzin dotažená ze švajcu a s klimou.Ale je taky pravda,že jsem ji nikdy neopravil.Tu klimu tedy myslím.Jinak auto jsem spravoval skoro furt.

Odesláno

Je to totéž jak jsme to řešili u 205...

Do 309 klimu dávali, ale většinou do vozů, co se vyváželi a nebo na objednávku.

Odesláno

Tak ono by nebyl zase až takový problém tam klimu dodělat,stačilo by dát motor i s komplet klimou třeba z 306 old,ty první verze byli motory stejný....ale když se spočítají náklady a čas,tak to asi nebude mít moc cenu...

Odesláno

Jsou firmy který se zabývaj montáží klim do vozů který je nemaj...Chce to jen pátrat na google.cz

• O 9 měsíců později...
Odesláno

kupil som si dalsiu 309 do rodiny a klima v nej je :) ale neviem ci to je dorobene alebo original,zatial nefunkcna lebo neni natiahnuty remen.Dnes som menil jedno lozisko bo bolo pridrete a natiahol remen ale neskusal som ju este lebo auto je polorozobrate :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...