BV406 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 peugeot tichy, ostrava, rudna ul., 840,- kacek ... bez DPH ... takze 999,6 Kc .. cili 1000 [upravil dne 24/8/09 BV406] Citovat
alternativ Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Super Premo, dik za nabidku? Mas Planet 2000,ze? A jakou mas cenu? Kdyztak sz :-) Budouci svagr i budouci tchyne maji taky Peugeoty, tak by se mel o flotilu kdo postarat! Citovat
Ondrus23 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Jinak pro Olomoučáky, dneska jsem byl vyměnit aditiva a v ceníku jsem měl naúčtovanou diagnostiku za 400Kč. Byl jsem v Auto Fajn (Autofrance) v ulici Lazecká 70 Olomouc. V Artcom Group v Olomouci jak už jsem psal diagnostika stojí 1190Kč Slušnej rozdíl... V Artcomu mě už nikdo neuvidí. Jednak je to tam předraženy a navíc to jednání je tam katastrofální. Se tam myslim předhánijou v tom, kdo je větší borec nebo nevim.. Jedna nula vedle druhá a chovají se jak nevim co. V Auto Fajn je jednání bezproblémové a i ceny jsou tam přijatelnějsí. Citovat
Přema Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Myslím si že když Ti dělají i jiné zákroky tak dia je za sníženou cenu(třeba tvých uváděných 400) ale jinak si myslím že to budou mít dražší.......ale možná taky ne.......:myslim Citovat
LORD_mapiv Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 a něco kolem Žďáru nad Sázavou bo v něm? a případně za kolik? díky... jihlava je už celkem daleko jen kvůli diag... [upravil dne 25/8/09 LORD_mapiv] Citovat
stvrto.14 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Servus Přema nebudes mat cestu njekde na moravu:D potreboval by som nejaku poriadnu dia. a radsej zaplatim niekomu z klubu ako nejakemu panackovy ktory bude odomna zdimat prachy:( mam problem je to pod timto vlaknom Předmět: blbnu budiky. dik:super Citovat
Přema Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Původně zaslal: stvrto.14 Servus Přema nebudes mat cestu njekde na moravu:D potreboval by som nejaku poriadnu dia. a radsej zaplatim niekomu z klubu ako nejakemu panackovy ktory bude odomna zdimat prachy:( mam problem je to pod timto vlaknom Předmět: blbnu budiky. dik:super Krnov je na moravě........ Citovat
alternativ Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Pratele, tak jsem byl v utery u Premy na diagnostiku a mohu jen vrele doporucit. Super jednani a ochota. Tak jeste jednou diky Premo a mas u me Tequilu;) PS: to koureni nejde od turba, ale je roztrzeny vlnovec, co je pred katem... Ten na turbo ale bohuzel vliv mit nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.