Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak kdyby to udělal každý to by to tu vypadalo, zakladej dotaz pouze jednou, a pokud chceš k dotazu něco připsat tak uprav ten puvodní a nezakladej hned za něj svoji odpověď, přečti si pravidla fora

Odesláno

mam k dispozici RT3 pro monochrom v CZ, jen je problem že se tam neco potentuje a pak to nehlasi, kdyz chces zmenit jazyky, nebo muzsky/zensky hlas ze je to konfiguracni CD...nevim kde se stala chyba...

Odesláno

Všimnul i SZ čtu . Ale nezlob se to musíš udělat sám. To je jako by jsi napsal do Karlových varu ať ti pošlou recept na Bechera.

Stalo to dost času peněz a nervu .

Jenom bacha mas jen jeden pokus, a RT3 se už blbe shání, obzvlášt pro CT bez optiky.

Ten risk , ze se to nepovede za to nestojí. Ja měl na pokusy náhradní po každé Rt3.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím vás. Aj ja by som mal záujem o sk do citroenu c5. Je tam tiež rt3. Našiel som na nete update 6.63. Veľkosť iso súboru je 118 829 056. Je to tak?? A potom skoro to isté, len tam je dopísané sk a tá má 119 262 232kb. Volajú sa CD_UPG_V0890.iso. A ten druhý tam má sk. Len sa chcem opýtať, ak použijem to druhé, tak sa spraví update a rovno aj sk??

Našiel som aj niečo iné, kde sú tri súbory

663b890ccd

663b890cue

663b890img .

Toto slúži presne načo?? Len zbieram informácie, niekedy za pár týždňov sa dostanem k tomu autu.

Nechcem to na kšeft, chcem to nahrať kamarátovi na c5. Má tam v súčastnosti verziu 6.51.

Čiže postup je taký, že nhrám update 6.63 a potom tam vložím ďaľšie cd, kde by mala byť tá slovenčina. Ako som pochopil, tak sa tam upravuje iso súbor, kde sa napríklad namiesto angličtiny, nahrá slovenčina a je to. Alebo máte niekto lepší návod?? Ďakujem.

Viem, že je to chaoticky napísané, len sa ponáhlam a dúfam, že mi to niekto nejak laicky povysvetluje.

Ešte raz, dík..

Odesláno

To 663b .... tie tri súbory, čo si napísal sa líšia len koncovkami - boli robené v rôznych programoch a je to to isté. Čo sa týka súboru a jeho veľkosti - neporovnávaj ISO súbor - to je zbytočné. Kontroluj CRC rozbalených častí. Existujú aj programi, ktoré ti skontrolujú jednotlivé súbory, ja som to len prebehol nijak zvlášť som to nekontroloval. V tej 6.63 označenej SK je slovenčina a zároveň aj upgrade na 6.63, ak je to to, čo tu kedysi dááááávno dával Peter z Trenčína

[upravil dne 24/1/14 14:23 od patko79]

Odesláno

upravoval jsem jen CT_db_EN. Ostatní soubory se neupravovaly. Měl jsem program který upraví CRC podle původního originálního souboru. Bohužel aby CRC bylo stejné,tak program přidal jakýsi 4 bity do souboru a i když bylo CRC stejné,tak prostě mechanika to nějak poznala a napsala vložte konfigurační cd, i když tam bylo s upraveným souborem. CRC bylo 32. Nebo RT3 používá jinou verzi než CRC32? Nějaký fígl na to musí být,jen to bude vědět nějaký programátor...

Odesláno

upravoval jsem jen CT_db_EN. Ostatní soubory se neupravovaly. Měl jsem program který upraví CRC podle původního originálního souboru. Bohužel aby CRC bylo stejné,tak program přidal jakýsi 4 bity do souboru a i když bylo CRC stejné,tak prostě mechanika to nějak poznala a napsala vložte konfigurační cd, i když tam bylo s upraveným souborem. CRC bylo 32. Nebo RT3 používá jinou verzi než CRC32? Nějaký fígl na to musí být,jen to bude vědět nějaký programátor...

Odesláno
Tobě ta čeština na CT nechodí ?

nene, nechodí :( ... překládal jsem to v Hexeditu, s*al jsem se s tím asi 3 týdny, a pomocí programu Brute CRC jsem to udělal tak, aby bylo CRC stejné jako původní soubor...pak jsem normálně ten upravený soubor nahradil tím původním, a vše zase uložil jako ISO soubor pod názvem normálně CD_UPG_V0595 (mám verzi 5.5D) a se stejným CRC. To CRC stejné sice bylo, ale mechanika psala \"Insert configuration CD-ROM\", i když byl kontrolní součet stejný... ??? :(

Odesláno
Tobě ta čeština na CT nechodí ?

nene, nechodí :( ... překládal jsem to v Hexeditu, s*al jsem se s tím asi 3 týdny, a pomocí programu Brute CRC jsem to udělal tak, aby bylo CRC stejné jako původní soubor...pak jsem normálně ten upravený soubor nahradil tím původním, a vše zase uložil jako ISO soubor pod názvem normálně CD_UPG_V0595 (mám verzi 5.5D) a se stejným CRC. To CRC stejné sice bylo, ale mechanika psala \"Insert configuration CD-ROM\", i když byl kontrolní součet stejný... ??? :(

Ty si to uložil ako ISO a napálil? Alebo si vypálil ISO súbor, čím si na CD po vypálení získal niekoľko adresárov? To sú dve rozdielne veci. Porovnávaj napálené adresáre nie ISO súbory!!! ISO ti mechanika nikdy neprečíta

[upravil dne 25/1/14 10:28 od patko79]

Odesláno

\"Alebo si vypálil ISO súbor, čím si na CD po vypálení získal niekoľko adresárov?\"

Ano. Přesně tak...

Uložil jsem to jako ISO a vypálit jako Obraz CD. Stejným způsobem jsem pálil mapy a ty jedou...:myslim

Odesláno

Myslíš dat \"Zkontrolovat data po vypálení\"?

Nebo vzít CD s funkční anglickou verzi RT3 a upravené CD s CZ, a ty pak nějak porovnat? A co porovnávat? CRC?

Millhaus: Na netu jsou jen upravené soubory CT_db_EN a DT7db_EN. Není tam celé ISO...

[upravil dne 26/1/14 16:59 od hardhouse.trip]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...